Σλοβένος σφυρίζει τον αγώνα με Φιορεντίνα


Τον Σλοβένο ρέφερι, Σλάβκο Βίντσιτς, όρισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ως άρχοντα της αναμέτρησης του «Δικεφάλου» κόντρα στην Φιορεντίνα στο γήπεδο της Τούμπας για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Βίντσιτς γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου του 1979 στην Σλοβενία. Έγινε διεθνείς το 2010 και το 2012 βρέθηκε στο Euro σαν επιπρόσθετος στην ομάδα του Νταμίρ Σκόμινα.
Σύμφωνα με την ανάρτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, σφύριξε για πρώτη φορά αναμέτρηση του Europa League στις 8 Ιουλίου του 2010, με την Τορπέντο Ζουντίνο να κερδίζει με 1-3 στην έδρα της Φουλκίρ, σε έναν αγώνα που ο Βίντσιτς καταλόγισε δύο πέναλτι.

Σταδιακά άρχισε να παίρνει παιχνίδια στους ομίλους της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και για προκριματικά του Champions League. Τον Φεβρουάριο του 2015 καταλόγισε δύο αμφισβητούμενες κόκκινες κάρτες στην Ντιναμό Κιέβου, μέσα στην έδρα της Γκινγκάμπ και δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Ο Σλοβένος θα βρει στον δρόμο του ελληνική ομάδα, μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς σφύριξε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Αρούκα για τα Play Offs του Europa League.

Βοηθοί του στην αναμέτρηση της Τούμπα θα είναι οι συμπατριώτες του Μπόγιαν Ουλ και Τόμας Κλαντσνικ, επιπρόσθετοι οι Ρομπέρτο Πονίς και Νετσκ Κατζιτάζοβιτς , ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Σλοβένος, Αντριάτζ Κόβασιτς.
Παρατηρητής της UEFA θα είναι ο Άγγλος Γκράχαμ Χόβερ και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιούνι Χίτια από την Φινλανδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown