"Φαγωμάρα" στη Φιορεντίνα

Δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες της η Φιορεντίνα, ακριβώς δέκα μέρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Από τα ιταλικά ΜΜΕ, αλλά και από τους οπαδούς των "βιόλα", ασκείται έντονη κριτική στους διοικούντες την αντίπαλο του Δικεφάλου, κυρίως, για το γεγονός ότι τα χρήματα από την πώληση του Αλόνσο δεν επενδύθηκαν στην ομάδα.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από άρθρο που δημοσιεύτηκε χθες στην ιστοσελίδα "calciomercato.com", για να μπείτε στο κλίμα: "Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η Φιορεντίνα δεν έπρεπε να δώσει τον Μάρκος Αλόνσο έναντι 28 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά είναι λογικό να αναμένει κανείς ότι ένα σημαντικό μέρος αυτών των χρημάτων, αν όχι όλα, θα πρέπει να επενδύονται για να ενισχυθεί η ομάδα. Ηταν, όμως, σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Θυμόμαστε, άλλωστε, τον περασμένο Ιανουάριο, όταν -με την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας- η ιδιοκτησία αποφάσισε να μην αποκτήσει αμυντικό κλάσης".

Η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, τέσσερις μέρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, εκτός έδρας την Τζένοα για την 3η αγωνιστική της Serie A.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown