Ο Σαββίδης μηνύει τον Κοντομηνά


O «πόλεμος» λάσπης στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη με φόντο την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών δε θα μπορούσε να μείνει αναπάντητος από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μήνυση σε βάρος των εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης κατέθεσε την Πέμπτη ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σε απάντηση της της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός «ALPHA» κατά της εταιρείας «Dimera» του ισχυρού άνδρα του «Δικεφάου» για τη στάση της στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζοντας, εκπροσωπώντας τον Ιβάν Σαββίδη, υπέβαλλε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο κ. Λυκουρέζος:
«Υποβλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών έγκληση εκ μέρους του εντολέως μου, κ. Ιβάν Σαββίδη κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ» για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.

Μετά το πέρας της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, η εταιρεία «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ», έχοντας πια αποκλεισθεί, είχε την ατυχή έμπνευση να υποβάλει σε βάρος του κ. Σαββίδη μία – ουσιαστικά αβάσιμη και νομικά αθεμελίωτη – μηνυτήρια αναφορά για τέλεση δήθεν κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων εκ μέρους του, ευελπιστώντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα τορπίλιζε τη σχετική διαδικασία και θα ακύρωνε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

Ο κ. Σαββίδης κατανοεί την απελπισία των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας «ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ», δεν είναι όμως διατεθειμένος να επιτρέψει τέτοιες αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του, γι’ αυτό και κατέφυγε στην προστασία της ελληνικής δικαιοσύνης».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK