Κέρασε Κουλούρη Θεσσαλονίκης!


Μια νίκη σε μια “καταραμένη” έδρα πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που πέρασε με 1-2 από το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας το 2 στα 2 στο καινούριο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ευθύμης Κουλούρης που ανταπέδωσε με 2 γκολ την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Βλάνταν Ίβιτς να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.


Ο Σέρβος τεχνικός παρουσίασε για ακόμη μια φορά μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και πως να το πάρει. Από το πρώτο δευτερόλεπτο του ματς ο Δικέφαλος ζήτησε και πέτυχε την κατοχή της μπάλας και την έφερε γύρω από τα καρέ του Αστέρα. Οι γηπεδούχοι έδωσαν πολλές στημένες μπάλες γύρω από την περιοχή τους, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, ένιωσαν όμως την πίεση του ΠΑΟΚ.

Σε ένα εκρηκτικό 5λεπτο στα μέσα του ημιχρόνου, κρίθηκε στην ουσία το ματς. Ο Ευθύμης Κουλούρης απέδειξε αρχικά πως ένα σέντερ φορ πρέπει να «μυρίζεται» τη φάση, ήταν εκεί που έπρεπε για να πάρει την επαναφορά από το σουτ του Μπίσεσβαρ και την απόκρουση του Κοσίτσκι και να ανοίξει το σκορ στο 22´!
Και δυο λεπτά αργότερα έκανε μια πειστική επίδειξη της εκτελεστικής του δεινότητας και με ένα μονοκόμματο σκαστό βολέ από σέντρα του Ροντρίγκεςστο δεύτερο δοκάρι να «καθαρίσει» στην ουσία το ματς!

Το ματς είχε δύναμη και πολλά μαρκαρίσματα και σε ένα από αυτά στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Μπέρτος έριξε σκαριά στα πλευρά του Κρέσπο και σωστά αποβλήθηκε, δίνοντας ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα στον Δικέφαλο.

Στην επανάληψη ήταν σαφές ότι ο ΠΑΟΚ επένδυσε στο προβάδισμά του και προσπάθησε χωρίς ρίσκα να το διατηρήσει. Ο Αστέρας κέρδισε ένα πέναλτι που μετουσίωσε το γκολ, αλλά στην πραγματικότητα αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ίβιτς που επανήλθαν στις ευκαιρίες (δοκάρι ο Ροντρίγκες , τετ α τετ Κουλούρη , σουτ Κίτσιου , κεφαλιά Κάμπος ), όχι όμως και στα γκολ.

Στην ουσία η σημερινή νίκη μπορεί να θεωρηθεί ως το…μπλάνκο στην μουντζούρα του -3 που κουβαλούσε στην πλάτη του ο ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί η ομάδα βρήκε βαθμούς εκεί που τα τελευταία χρόνια δεν τα κατάφερνε.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos