Τρομερός Κουλούρης άλλα το γνωστό άγχος από το πουθενά!

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ που πέρασε με 2-1 από την πάντα δύσκολη έδρα του Αστέρα Τρίπολης, πρωταγωνιστής ο επιθετικός του με δύο γκολ.

Σε μια έδρα που… παραδοσιακά ταλαιπωρείται, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης και έδειξε πως ο πρωταθλητισμός φέτος δεν είναι απρόσιτος στόχος. Α, μάλιστα, βρει τρόπο να μην προσθέτει άγχος από το πουθενά στα πόδια του, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα ευκολότερα.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε από το πρώτοι λεπτό, όντας σπουδαίος σε όλες του τις γραμμές. Είχε συνάμα και την αποτελεσματικότητα που του έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια και κατάφερε στο 24’ να προηγείται ήδη με 0-2 με δύο γκολ του εξαιρετικού Κουλούρη.

Όταν ήρθε και η απόλυτα δικαιολογημένη αποβολή του Μπέρτου για χτύπημα στον Κρέσπο, όλα φάνταζαν να έχουν τελειώσει. Και όμως, ο ΠΑΟΚ βρήκε τρόπο να… αγχωθεί. Και πάλι…

Ο Αρετόπουλος είδε πέναλτι σε πέσιμο του Ινγκλέσιας και ο Αστέρας μειώνοντας με την εκτέλεση του Ιωαννίδη, βρήκε… ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μόνον ελπίδες, όμως, γιατί πέραν των εκτελέσεων των στημένων δεν κατάφερε να απειλήσει όταν ο ΠΑΟΚ έχανε σπουδαίες ευκαιρίες να φτάσει και σε τρίτο γκολ.

Το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown