Συναγερμός στην Τσεχία για τους ΠΑΟΚτσήδες

Εκ νέου επικοινωνία είχαν οι εκπρόσωποι της Σλόβαν Λίμπερετς με τους ομολόγους τους του ΠΑΟΚ για την παρουσία των φίλων του Δικεφάλου.

Νέο e-mail έστειλαν χθες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι εκπρόσωποι της Σλόβαν Λίμπερετς αναφορικά με τον αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί στην Τσεχία. Στο e-mail επισημαίνουν εκ νέου τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν από τους Τσέχους αστυνομικούς προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αρκετές ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Όπως είχε αναφέρει η «Μ» στο αναλυτικό της ρεπορτάζ την προηγούμενη εβδομάδα, οι εκπρόσωποι της Σλόβαν σε συνεργασία με τους υπευθύνους της Τσέχικης αστυνομίας, επικοινώνησαν αρκετές φορές με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και τους επέστησαν την προσοχή για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η μετακίνηση 1500 οπαδών του Δικεφάλου έχει προκαλέσει συναγερμό και οι εστιάσεις είναι συγκεκριμένες.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως οι εκπρόσωποι της Σλόβαν επικοινώνησαν τουλάχιστον δέκα φορές με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο θέμα. Και όπως γίνεται αντιληπτό, από τον επίσημο ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει μετά από συνεχείς συσκέψεις να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην ξεφύγει η κατάσταση, κυρίως από τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνουν οι Τσέχοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια