Σκάουτερ του ΠΑΟΚ στο Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας



Άνθρωπος του Δικεφάλου παρακολούθησε το ντέρμπι της Σερβίας ανάμεσα μαζί με ¨”κατασκόπους” κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σίτι και η Γιουβέντους. Μιχαΐλοβιτς και Βιέιρα οι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις σύμφωνα με τους Σέρβους.

Συγκέντρωσε το ενδιαφέρον συλλόγων απ΄ όλη την Ευρώπη το ντέρμπι του σερβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα "informer.rs" στις κερκίδες του σταδίου της Παρτιζάν βρέθηκαν σκάουτερ από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους, μεταξύ αυτών και του ΠΑΟΚ.

Γίνεται, μάλιστα, λόγος για “κατασκόπους” από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σίτι, από την Γιουβέντους, την Γκενκ, την Άντερλεχτ, την Μαρσέιγ και όπως σημειώσαμε και πιο πάνω και τον ΠΑΟΚ.

Με βάση πάντα το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο σκάουτερ της Μαρσέιγ είχε κυρίως στραμμένα τα βλέμματά τους στον Ούγκο Βιέιρα. Πρόκειται για 28χρονο Πορτογάλο φορ που παλιότερα φερόταν να ενδιαφέρει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και έχει αγωνιστεί στη Ζιλ Βιθέντε, τη Μπενφίκα, την Μπράγκα, την Χιχόν, την Τορπέντο Μόσχας και τα τελευταία δύο χρόνια παίζει στον Ερυθρό Αστέρα. Φέτος έχει ήδη πετύχει έξι τέρματα σε πέντε ματς στο Πρωτάθλημα.

Όσο για τον Νεμάνια Μιχαΐλοβιτς, είναι 20χρονος εξτρέμ που άρχισε την καριέρα του από τη Ραντ Βελιγραδίου, πέρασε από την Τελεόπτικ και κατέληξε στην Παρτιζάν, με την οποία φέτος έχει σημειώσει δύο γκολ σε οκτώ ματς.

sport24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos