Σόουζα: «Θέλω να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ για πολλούς λόγους»

Ο τεχνικός των βιόλα μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της Τούμπας για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

O προπονητής της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα όπως μίλησε στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη 15/9.


Ο τεχνικός των «βιόλα» έδειξε πεπεισμένος πως η ομάδα του θα νικήσει στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο, αφού όπως δήλωσε η ομάδα του είναι απόλυτα συγκεντρωμένη.

Ο κόουτς τον Ιταλών είπε αναλυτικά:

Για το τι περιμένει να δει από την ομάδα του στον αγώνα: «Περιμένω πολλά από τον αγώνα. Για πολλούς λόγους θέλω να νικήσουμε και να πάμε καλά τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Είμαστε σε μια φάση μεγάλης ανάπτυξης της ομάδας».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: «Με όλο τον σεβασμό προς τους αντιπάλους μας θα ήθελα να πω πως επικεντρωνόμαστε στην δική μας δυναμική».

Για τον Μπαμπακάρ, ποια είναι η άποψη του: «Υπάρχει μια πολύ καλή εξέλιξη και καλή επικοινωνία. Αν συνεχίσει έτσι θα παίξει και αύριο και ενδεχομένως περισσότερες φορές και στο μέλλον».

Για το αν οι νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν: «Θεωρώ οτι και οι τρεις νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να μας βοηθήσουν να πάρουμε την νίκη».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα ανέφερε: «Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στην Ελλάδα. Είχα θερμή υποδοχή και τότε και τώρα. Η Ελλάδα έχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Αύριο σε αυτήν την ζεστή ατμόσφαιρα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί μια ομάδα υψηλού επιπέδου που θα έχει απόλυτη συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα».

Για το που δίνει μεγαλύτερη σημασία στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ: «Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το παιχνίδι της Ευρώπης. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, οπότε θα σας πω, ότι αυτή την στιγμή πρώτος στόχος είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ».

Για το θέμα του τερματοφύλακα: «Έχουμε τρεις τερματοφύλακες και πάντα θα τους βοηθάμε ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι να παίξουν στον αγώνα. Δεν θα σας πω ακόμα ποιος θα ξεκινήσει αύριο, μιας και ο καθένας από τους τρεις έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτό κοιτάμε σε κάθε αγώνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown