Βόμβα Μίχελ σε Ιβάν: "Αυτόν να πάρουμε για κόουτς"!


Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για την πρόταση τού τεχνικού διευθυντή τού Δικεφάλου στον ιδιοκτήτη για τον πάγκο! Ποια ήταν η αποστομωτική απάντηση Σαββίδη; Τρελό παρασκήνιο!


Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ και παρά την τελευταία γκέλα με την Ξάνθη στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης τον πιστεύει πολύ και τον στηρίζει απόλυτα.

Ο Σέρβος τεχνικός, άλλωστε, παρέμεινε στην ομάδα με προσωπική εντολή τού μεγαλομετόχου, ο οποίος θεωρεί ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο και φιλόδοξο προπονητή.

Από την άλλη, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, φαίνεται ότι είχε διαφορετική άποψη για το θέμα του προπονητή την περασμένη Άνοιξη, όταν στον ΠΑΟΚ συσκέφθηκαν ενόψει της νέας σεζόν.

Γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τού SportDog, ο Σλοβάκος είχε προτείνει στον μεγαλομέτοχο τού Δικεφάλου για τον "ασπρόμαυρο" πάγκο την περίπτωση του Ρανβάν Λουτσέσκου τής Ξάνθης!

Ο Λούμπος Μίχελ θεωρούσε ότι ο νεαρός Ρουμάνος τεχνικός είχε μεγαλύτερη εμπειρία από τον Βλάνταν Ίβιτς στους πάγκους και πως θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ τού ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η θερμή εισήγηση τού Σλοβάκου δεν έγινε ποτέ δεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την περίπτωση τού Ρανβάν Λουτσέσκου, καθώς ήθελε να δώσει στον Βλάνταν Ίβιτς την ευκαιρία να διακριθεί και στην πρώτη ομάδα, μετά την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει στη δεύτερη ομάδα τού ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι εξηγείται, μάλιστα, το πάθος που έβγαλε ο τεχνικός τής Ξάνθης στο τελευταίο παιχνίδι με τον Δικέφαλο στην Τούμπα και το γεγονός πως τα έδωσε όλα για να πάρει η ομάδα του έστω και το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ρουμάνος το είδε, δηλαδή, το συγκεκριμένο ματς και σα μία μικρή "εκδίκηση" από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λίγους μήνες πριν τον είχε απορρίψει...

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos