Ήττα σοκ για Ολυμπιακό


Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο ΑΠΟΕΛ με το γκολ του Σωτηρίου νίκησε 1-0 στο Καραϊσκάκη και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League.

Τέσσερις ημέρες μετά την ήττα από τη Λάρισα στη Super League, οι Πειραιώτες απέτυχαν και μέσα στην έδρα τους, αυτή την φορά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Europa League. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, δύο δοκάρια, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία και στο παιχνίδι του φαληρικού γηπέδου η ομάδα που πέτυχε στον τομέα αυτό ήταν η κυπριακή.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 9΄ ο Σωτηρίου με κεφαλιά, μετά την άστοχη έξοδο του Λεάλι. Από και κει πέρα οι Πειραιώτες πίεσαν πάρα πολύ, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με τους Ντε Λα Μπέγια, Ιντέγε και Φορτούνη, με τον τελευταίο να έχει δοκάρι σε απευθείας κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που πίεσε, έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες με το Σεμπά και τον Ιντέγε, ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε και οι Κύπριοι πανηγύρισαν τη δεύτερη σερί νίκη τους. Πλέον, μετά από δύο σερί ήττες (προηγήθηκε αυτή από τη Λάρισα) τα πράγματα αρχίζουν να μην είναι και τόσο ρόδινα για τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού ενώ επιχείρησε να βγάλει στο ξεκίνημα της επανάληψης τον Μάριν. Τελικά άλλαξε γνώμη κι αντικατέστησε τον Φορτούνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos