Βλανταν Ιβιτς: «Μια πολύτιμη νίκη από κάθε άποψη»


Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για μια πολύ σημαντική νίκη στην Ευρώπη και παραδέχθηκε ότι η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος δεν ήταν αυτή που περίμενε ενώ έδειξε απορημένος πώς μια ομάδα που είχε προβλήματα υγείας ήταν τόσο φρέσκη στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά τόνισε:

«Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς και για αυτό άλλωστε ήρθαμε εδώ. Τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για τη συνέχεια ασχέτως αν δεν ήμασταν καλοί».

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε για την κακή εμφάνιση του δευτέρου μέρους: «Δε θα διαφωνήσω για αυτό, ότι δηλαδή ήμασταν κακοί. Αφενός διότι υπήρχε κούραση και αφετέρου διότι ο αντίπαλος ήταν πολύ φρέσκος και δεν μπορώ να την ερμηνεύσω αν δεχθούμε ότι ο αντίπαλος είχε το πρόβλημα που όλοι ξέρουμε. Σίγουρα ο αντίπαλος είχε πιο πολλά τρεξίματα από εμάς στο δεύτερο μέρος και συμφωνώ ότι ήταν ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο για εμάς»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε το γκολ τόσο νωρίς με δεδομένο ότι η Σλόβαν το είχε κάνει και πάλι στο προηγούμενο παιχνίδι ο Σέρβος είπε: «Πάντα η συγκέντρωση πρέπει να είναι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ισως να μην λειτούργησε το μυαλό στο ξεκίνημα. Συμφωνώ ότι ναι ο αντίπαλος για δεύτερη φορά το έκανε και δυστυχώς το πέτυχε απέναντι μας γιατί και εμείς δεν είχαμε τις σωστές θέσεις και πρέπει να προσέξουμε στο μέλλον για να μην συμβεί ξανά».

Ρωτήθηκε και για το αν η τύχη σε αυτό το ματς χαμογέλασε στον ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο είναι σημαντικό να παίρνεις τα αποτελέσματα. Ολοι θέλουμε οι νίκες να έρχονται με καλό ποδόσφαιρο αλλά και αυτές που δεν έρχονται με καλή εμφάνιση έχουν τεράστια αξία».

Αναφέρθηκε και στον Αθανασιάδη και στο ότι «επέστρεψε» ως βασικός με δυο γκολ: «Σίγουρα θα τον βοηθήσει αυτό. Κάθε επιθετικός σκοράροντας παίρνει αυτοπεποίθηση. Δουλεύει συνεχώς και στα προηγούμενα παιχνίδια προσπάθησε. Εφερε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μαζί με τους συμπαίκτες του. Η θέση του είναι να βάζει γκολ και σε αυτό το παιχνίδι το κατάφερε».

Τέλος σχολίασε και το ότι ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα πλέον αποσπάστηκαν με τρεις βαθμούς από τους αντιπάλους τους: «Νομίζω ότι μετά τα δυο ματς που ακολουθούν μπορεί να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Εμείς όμως παίζουμε στην έδρα της Καραμπάχ και είναι δύσκολη έδρα. Επομένως πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι μια ομάδα με ρόστερ 100.000.000 ευρώ και επομένως δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Δεν θα μας περιμένει εύκολο παιχνίδι στο Μπακού».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos