«Πλημμυρίζει» η Τούμπα, «βουλιάζουν» οι «βιόλα»

Πολύ μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια της αποψινής (15/9, 22:05) του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα και όπως όλα δείχνουν η Τούμπα θα είναι κατάμεστη.

Η ανταπόκριση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την αποψινή αναμέτρηση με την Φιορεντίνα είναι στα ύψη, καθώς μέχρι χθες το βράδυ είχαν διατεθεί (μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας) περίπου 22.000 εισιτήρια σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Το πάθος των φίλων του Δικεφάλου είναι μεγάλο καθώς θέλουν να δουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστήσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με αντίπαλο την Ιταλική ομάδα, που θεωρείται ως το φαβορί του ομίλου. Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει και μία άτυπη ρεβάνς, καθώς πριν από δύο χρόνια όταν είχε υποδεχθεί την Φιορεντίνα στην Τούμπα και πάλι για τους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης, είχε ηττηθεί με σκορ 0-1.

Η Τούμπα «πλημμυρίζει» απόψε το βράδυ και ο μοναδικός στόχος είναι ένας. Να «βουλιάξουν» οι βιόλα και να βρεθούν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι των ομίλων τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία και στην γενικότερη προσπάθεια που θα κάνει ο Δικέφαλος για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην συνέχεια του θεσμού. Το έργο των παικτών του ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο, όμως το κίνητρο όλων βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Όσοι φίλαθλοι δεν είχαν προμηθευτεί εισιτήρια του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία από νωρίς σήμερα το πρωί να αγοράσουν τις κάρτες τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Το πάθος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα δώσει ώθηση στην ομάδα ενώ με αυτή την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν απόψε το βράδυ, είναι βέβαιο πως θα «παραμιλάνε» στην Ιταλία αλλά και στην Ελλάδα.

Και από την Κρήτη

Στην Τούμπα θα βρίσκονται απόψε και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τα Χανιά της Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα αναμένονται σήμερα στην Θεσσαλονίκη έξι τουλάχιστον φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ευελπιστούν πως η παρουσία τους στην Τούμπα θα συνδυαστεί και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα τους. Και από άλλα μέρη της Νότιας Ελλάδας ταξίδεψαν φίλοι του ΠΑΟΚ και θα παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown