"Χαμένοι οι δύο πόντοι"


Ρεαλιστής εμφανίστηκε μετά το ματς με την Ξάνθη ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός υπερασπίστηκε τους παίκτες του και τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι και επεσήμανε τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν.

«Χάσαμε δυο βαθμούς. Αυτό είναι το πρώτο που μου μένει. Το δεύτερο είναι ότι δε σκοράραμε στις πολλές φάσεις. Έχουμε θέμα εκεί. Στα άλλα ματς το είχαμε πάλι αλλά κερδίζαμε. Αυτό ξεκινάει από τις προπονήσεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στα τελειώματα. Βέβαια υπάρχει και ένα τελευταίο 20λεπτο που κάναμε πίεση και φάσεις, αλλά όχι από κάτι οργανωμένο. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό χωρίς λόγο. Προσπάθησα να τους βοηθήσω από τον πάγκο και είναι κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσω μαζί τους» είπε αρχικά ο προπονητής του Δικεφάλου και πρόσθεσε:

«Όλοι κυνηγήσαμε να βάλουμε γκολ, όλοι έδωσαν το 100%. Μπορεί κάποιος να μην ήταν σε καλή μέρα αλλά αυτό συμβαίνει. Δε σου βγαίνουν οι φάσεις. Έχουμε και έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δε φαίνεται από ψηλά. Δεν μπορούσαμε να έχουμε καλή κυκλοφορία και καλή πρώτη επαφή. Είναι δικό μας γήπεδο, δικό μας πρόβλημα, εμείς πρέπει να το λύσουμε».

Για τη δυσκολία του γκολ και τα στατιστικά των παικτών που ήρθαν: «Είμαστε μια ομάδα που δημιουργεί και κάνει φάσεις. Ευκαιρίες χάνουν και οι καλύτερες παίκτες. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έγινε καλός μεταγραφικός σχεδιασμός. Ήταν καλός πριν 4 ώρες και τώρα δεν είναι; Μας έλειψε συγκέντρωση και στα τρία ματς. Δε γίνεται να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Κάποιες φορές πρέπει σε μια ευκαιρία να βάλεις ένα γκολ».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου: «Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες που δεν ξέρουν τι συμβαίνει εδώ. Έρχονται από άλλα πρωταθλήματα που παίζουν πιο ανοιχτά. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για το ματς στην Τσεχία: «Θέλουμε να γίνει το ματς στην Τσεχία. Έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα και είμαστε έτοιμοι. Αύριο θα ξέρουμε αν θα παίξουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ kostas