Έχασε αλλά...


Την ήττα με 1-3 στα σετ από τον Παναθηναϊκό γνώρισε ο ΠΑΟΚ και σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώνει ο Ηρακλής Χαλκίδας.

Αρκετά συμπεράσματα βγήκαν από την σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ωστόσο άλλο συμπεράσματα και άλλο βιαστικά... συμπεράσματα.

Καταρχάς, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Χάρι Γκόμεζ δεν αγωνίστηκε καθόλου στην αναμέτρηση, ενώ ο βασικός λίμπερο Δημήτρη Γκαράς που επέστρεψε από την Εθνική, μπήκε από το 3ο σετ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, φρόντισε να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι και φάνηκε παρά την ήττα πως ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πολύ πιο πλήρης σε όλες τις θέσεις. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα, ωστόσο είναι θέμα χρόνου πλέον για να δέσει η ομάδα. Αυτό ήταν ένα από τα σημεία που ξεχώρισαν σήμερα κόντρα σε ένα Παναθηναϊκό που ξεκίνησε την προετοιμασία και έχει φτάσει μέχρι τώρα κανονικά με όλους τους παίκτες στην διάθεση του Ανδρεόπουλου. Από την άλλη πλευρά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως όλο αυτό το καιρό, η ομάδα έκανε προετοιμασία με μόλις εννέα παίκτες. Βέβαια δεν έλειψαν οι κακές υποδοχές και οι άσχημες αντιδράσεις στην επίθεση για την ομάδα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ του σήμερα δεν θα έχει καμιά σχέση με την ομάδα που θα δούμε σε 20 μέρες από τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ kostas