Με το μυαλό στο Πρωτάθλημα ο Δικέφαλος

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σταδιακά στις προπονήσεις και ο Ιβιτς αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για τα επίσημα παιχνίδια που πλησιάζουν.

Δύσκολη ήταν η εβδομάδα που πέρασε για τον Βλάνταν Ιβιτς και τους συνεργάτες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί ο Σέρβος προπονητής ήταν αναγκασμένος να δουλέψει στις προπονήσεις χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι απαραίτητοι για τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου περιμένει, αρχικά, πως και πως τους Ροντρίγκες και Βαρέλα, που επιστρέφουν άμεσα από τις υποχρεώσεις που είχαν με το Πράσινο Ακρωτήρι, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό του Κάπο Βέρντε από την Λιβύη.

Ο Ιβιτς, επιθυμεί, εξάλλου, να δουλέψει αυτό το διάστημα με τον Βαρέλα στις προπονήσεις όσο περισσότερο γίνεται για να τον ενσωματώσει 100% στην ομάδα και να τον έχει πανέτοιμο για την ενδεκάδα, αφού ο Σέρβος τεχνικός προορίζει για το κέντρο της άμυνας το δίδυμο Βαρέλα-Τζαβέλλα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το θετικό για τον ΠΑΟΚ από τον αποκλεισμό του Πράσινου Ακρωτηρίου από τα τελικά του Κόπα Αφρικα είναι ότι Ροντρίγκες και Βαρέλα δεν θα χρειαστεί να λείψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στον χειμώνα.

Η ετοιμότητα του Τιάμ
Ο Ιβιτς θεωρεί απαραίτητο για τα αγωνιστικά του πλάνα και τον Μάμε Τιάμ, για τον οποίο, θυμίζουμε, μετά το ματς με την Βέροια είχε κάνει ιδιαίτερη μνεία, μένοντας ιδιαίτερα στο γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις της γραμμής κρούσης. Με την επιστροφή, λοιπόν, όλων των διεθνών από Τετάρτη ο Σενεγαλέζος παίκτης θα αρχίσει -σε πρώτη φάση μέσα από τις προπονήσεις- να γνωρίζει το παιχνίδι των συμπαικτών του, κάτι που, σίγουρα, θα τον βοηθήσει και στην προσαρμογή του. Υπολογίζεται ότι θα είναι πανέτοιμος να προσφέρει μετά το ματς με την Φιορεντίνα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Χωρίς τραυματισμούς
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν φέτος ο προπονητής του ΠΑΟΚ (τουλάχιστον στο ξεκίνημα της περιόδου) δεν έχει “πονοκέφαλο” με σοβαρούς τραυματισμούς. Οι θλάσεις, θυμίζουμε, τα προηγούμενα χρόνια έβαζαν σημαντικά εμπόδια στα αγωνιστικά πλάνα των εκάστοτε τεχνικών του Δικεφάλου και δυσκόλευαν το έργο τους.
Ο Ιβιτς, λοιπόν, έχει όλους τους παίκτες στην φαρέτρα του λίγες μέρες πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα και στην τελική ευθεία του αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Φιορεντίνα στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην “μάχη” της πρόκρισης που θα δώσει ο ΠΑΟΚ για πρόκριση στους “32” της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

''OK'' ο Μαλεζάς
Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς τους διεθνείς, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν προχθές στη Δράμα, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Στέλιος Μαλεζάς που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε ξανά στην διάθεση του Ιβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown