Όρισαν τον Παππά!

Επιστροφή στη δράση για τον διαιτητή που τίναξε στον… αέρα τον ημιτελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Οι επιλογές διαιτητών για την 6η αγωνιστική είχαν κάποιες απαράδεκτες επιστροφές, οι οποίες ξυπνούν άσχημες μνήμες σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους και κυρίως στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.


Ο Ανδρέας Παππάς, ο διαιτητής που τίναξε στον… αέρα τον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, επιστρέφει στη δράση, καθώς ορίστηκε ως τέταρτος στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτός δεν είναι ο μόνος περίεργος ορισμός, καθώς στους τέταρτους επέστρεψαν και οι Μήτσιος (συμμετείχε στα... όργια στην Τούμπα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό) και Βοσκάκης.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, πρόκειται για απόφαση του επιδιαιτητή, Κύρου Βασάρα, ο οποίος επέμεινε κόντρα στη διαφορετική άποψη του εκπροσώπου της Super League στην ΚΕΔ, Δημήτρη Σαραϊδάρη.

Οι παραπάνω επιλογές βάζουν και πάλι... βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς τα ονόματα των παραπάνω διαιτητών και η απαγόρευση χρησιμοποίησης τους αποτέλεσε κομμάτι της συμφωνίας και των ομάδων που αντιτίθενται στο μπλογκ του Ολυμπιακού, όταν δέχτηκαν να βάλουν νερό στο... κρασί τους και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μέχρι να επέλθουν πιο δραστικές αλλαγές με φόντο τις εκλογές στην ΕΠΟ.

paok24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos