Τσιρίλο: «Γιατί να μην φτάσει και φέτος στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο και μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ, τον αγώνα με την Φιορεντίνα, τον Ίβις και τον Κλάους Αθανασιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα: "Πάντα είναι σημαντικό ένα παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και μιας ιταλικής ομάδας. Τέτοια ματς αρχίζουν από το 50-50. Περιμένω να γίνει ένας καλός αγώνας. Τα τελευταία πέντε χρόνια στην Φιορεντίνα γίνεται καλή δουλειά, έχουν και καλό προπονητή. Αλλά και στον ΠΑΟΚ γίνεται φανταστική δουλειά το τελευταίο διάστημα".

Για το αν επηρεάζουν τους "βιόλα" οι φήμες περί αποχώρησης του Σόουζα: "Από το καλοκαίρι φάνηκε ότι υπήρξε πρόβλημα, γιατί ο Σόουζα είχε ζητήσει να έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Αλλά αυτά σιγά σιγά ξεπερνιούνται, υπάρχουν ακόμη κάποια μικρά προβλήματα, αλλά την ώρα του αγώνα θα τα αφήσουν έξω. Η Φιορεντίνα διαθέτει καλούς επαγγελματίες παίκτες και την ώρα του ματς σίγουρα δεν θα επηρεαστούν".

Για την εικόνα που έχει αποκομίσει από τον ΠΑΟΚ: "Εχει γίνει πολύ καλή δουλειά, αυτό φάνηκε από τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Η Ντιναμό Τιφλίδας, βέβαια, δεν ήταν πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά με τις ομάδες που θα παίξει στους ομίλους θα μπορέσουμε να κρίνουμε με ασφάλεια το επίπεδο της ομάδας. Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Αγιαξ ήταν κάτι διαφορετικό. Πάντως η πρώτη εικόνα που έχω είναι θετική".

Για το αν ο ΠΑΟΚ φέτος είναι έτοιμος να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει βρει έναν ισχυρό μεγαλομέτοχο και οι παίκτες και γενικότερα όσοι εργάζονται στην ομάδα να είναι συγκεντρωμένοι μόνο στο ποδόσφαιρο. Οταν βελτιώνεις συνεχώς πράγματα, σιγά σιγά ανεβαίνεις επίπεδο και έρχεται η στιγμή που θα κατακτήσεις τίτλο. Γιατί όχι ο ΠΑΟΚ να μην φτάσει από φέτος στο πρωτάθλημα. Εχει ενισχυθεί, όπως, βέβαια, και οι ανταγωνιστές του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων".

Για τον προπονητή Ιβιτς: "Ο Ιβιτς είναι μία πολύ καλή επιλογή, είναι νέος και γνωρίζει πολύ καλά και την νοοτροπία του συλλόγου και των οπαδών. Στην Ελλάδα είναι αβαντάζ να ξέρει κάποιος πως λειτουργούν τα πράγματα σε μία ομάδα. Ηδη ο Ιβιτς έχει αρχίσει να δείχνει αποτελέσματα και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο".

Για τον Μάμε Τιάμ: "Δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω παρακολουθησει αλλά από την στιγμή που τον είχε η Γιουβέντους θα είναι καλός. Αλλά θα περιμένουμε πρώτα να τον δούμε"

Για τον Αθανασιάδη και την κριτική που δέχεται: "Για τον Κλάους έχω εκφραστεί θετικά. Είναι μόνιμος σκόρερ και οπαδός του ΠΑΟΚ. Αγαπάει την ομάδα και αποτελεί εγγύηση στο σκοράρισμα. Είναι παίκτης στον οποίο ο προπονητής δίνει πάντα πολλές ευθύνες".

Για την μέχρι στιγμής αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: "Ηρθαν καλοί αμυντικοί για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά θα πρέπει να τους δούμε και στο γήπεδο. Με μια πρώτη ματιά, πάντως, ο ΠΑΟΚ φαίνεται αμυντικά να είναι ενισχυμένος".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown