Ιβιτς: «Το επίπεδο του ΠΑΟΚ έχει ανέβει»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για πρώτη φορά στη σεζόν στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Ο Βλάνταν Ιβιτς παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη της σεζόν στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά δεν περιορίστηκε μόνο στον σχολιασμό για το συγκεκριμένο ματς.

"Δεν νομίζω ότι θα ξεχώριζα κάποια ομάδα. Οπως σε όλες τις χώρες έτσι και στην Ελλάδα, βέβαια, υπάρχουν κάποιες ομάδες, όπως κι εμείς, που έχουν το προβάδισμα πριν το ξεκίνημα. Είναι αυτές που κάθε χρόνο έχουν υψηλούς στόχους. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό απ' αυτά των προηγούμενων χρόνων" είπε αρχικά και συνέχισε:

"Στο παρελθόν υπήρχαν ομάδες που πάλευαν για την 2η ως την 4η θέση, φέτος όμως υπάρχει ανταγωνισμός για τον τίτλο. Υπάρχουν ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή και κάποιες για να πάρουν μια θέση στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι θα έχουμε περισσότερες ομάδες που θα παλέψουν για κάτι καλύτερο".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ σημείωσε: "Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα και αυτό είπα και στους παίκτες μου".

Τόνισε για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα: "Εχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα, κάναμε καλές και πολλές μεταγραφές. Το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει και πρέπει να το αποδείξουμε. Εμείς σε κάθε ματς θα παλεύουμε για τη νίκη. Φυσικά πάντα υπάρχει και ο αντίπαλος. Θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρσι. Να πιάσουμε καλή απόδοση και φυσικά σημαντικό είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο".

Ρωτήθηκε πώς αισθάνεται στον Δικέφαλο μετά από τέσσερις μήνες ως πρώτος προπονητής και απάντησε: "Σίγουρα οι ευθύνες είναι μεγάλες αλλά είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Ξέρω, καταλαβαίνω ότι οι ευθύνες είναι πολλές και δεν πρέπει να τις αποφεύγω και δεν θέλω να το κάνω. Εύχομαι να έχουμε λοιπόν ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να μπορούν οι μικρές ομάδες να απειλήσουν τις μεγάλες και σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ να ευχαριστεί τον κόσμο του".

Για τον Παναιτωλικό υπογράμμισε: "Εχει ποιοτικό ρόστερ, έχει έμπειρο προπονητή και ξέρει το πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να μας δυσκολέψει. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς και πάντα το πρώτο παιχνίδι κρύβει δυσκολίες αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε καλό ξεκίνημα".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown