Μήνυση κατέθεσε ο ALPHA εναντίον του Ιβάν Σαββίδη

Σε νομικές ενέργειες κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ προχώρησε ο ALPHA με αφορμή τις δηλώσεις του μετά τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Μύνηση εναντίον του Ιβάν Σαββίδη κατέθεσε σήμερα ο τηλεοτικός σταθμός ALPHA με αφορμή τις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Στην μηνυτήρια αναφορά του καναλιού ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ως εκπροσώπου της εταιρείας DIMERA, κατηγορείται για το κακούργημα της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα πλημμελήματα της απατηλής πρόκλησης βλάβης και της επιβουλής της δημόσιας τάξης.

Η μήνυση που υπέβαλε ο καθηγητής, Πάνος Λαζαράτος, σχετίζεται όπως ο ίδιος υποστηρίζει με αδικήματα που αφορούν «στις ενέργειες και τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη σύμφωνα με τις οποίες προσπάθησε σκόπιμα να ανεβάσει το τίμημα εις βάρος των άλλων συμμετεχόντων στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και μάλιστα έδωσε δύο μηδενικές προσφορές», με τον κ. Λαζαράτο να τονίζει ότι αύριο θα ακολουθήσει από την πλευρά του «ALPHA» και καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για παράβαση γενικών αρχών του διαγωνισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια