Το αιχμηρό ποστάρισμα του Κυριάκου Κυριάκου για τον Alpha (pic)

Με ανάρτησή του στο facebook απαντά ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, στη σημερινή επίθεση παρουσιαστών του Alpha, κατά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κυριάκος Κυριάκος, όσον αφορά τους σημερινούς χαρακτηρισμούς παρουσιαστών του Alpha κατά του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του ΠΑΟΚ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, εξαπολύει επίθεση εναντίον των παρουσιαστών, οι οποίοι θα πρέπει «να ρωτήσουν αυτόν που υποτίθεται πως προστατεύουν γιατί απεγνωσμένα έψαχνε προσέγγιση με τον Ιβάν τους προηγούμενους μήνες;;»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου :

«Πριν οι παρουσιαστές του ALPHA μπουν στον κατά παραγγελία πόλεμο εναντίον του Σαββίδη, με γραφικούς αστεϊσμούς και λαϊκίστικες προσεγγίσεις, μήπως πρέπει να ρωτήσουν αυτόν που υποτίθεται πως προστατεύουν γιατί απεγνωσμένα έψαχνε προσέγγιση με τον Ιβάν τους προηγούμενους μήνες;;

Σε κάθε περίπτωση τους απαγορεύεται -και θα ενημερωθούν αρμοδίως- να επιτίθενται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς στον Ιβάν Σαββίδη και πολύ περισσότερο στον ΠΑΟΚ, ξεσπώντας την πίκρα τους για την αποτυχημένη στρατηγική των αφεντικών τους.

Εξάλλου δημόσια ο κ. Σαββίδης εγγυήθηκε την διατήρηση των θέσεων εργασίας του καναλιού εφόσον του παραχωρηθεί, γιατί αυτό είναι αιτία αστείων επιθέσεων;

Και είναι ντροπή τους να εκμεταλλεύονται το δημόσιο βήμα τους παίρνοντας στο λαιμό τους τους συναδέλφους τους τεχνικούς και δημοσιογράφους που δικαίως ανησυχούν για το αύριο, μακριά από διαπλοκές με επιχειρηματικά, πολιτικά ή και...στρατιωτικά κατεστημένα»!

Δείτε τη φωτογραφία :


ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια