Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

Με μια σειρά συλλεκτικών προϊόντων αποφάσισαν να τιμήσουν τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Ο εορτασμός των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ που συμπίπτει με το έτος Ελλάδας – Ρωσίας έκανε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να τιμήσουν την ιστορία του συλλόγου με μια ειδική σειρά συλλεκτικών προϊόντων.

Στο Δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τη μακρόχρονη παρουσία και συνεισφορά του ΠΑΟΚ στον ελληνικό αθλητισμό και γιορτάζουν τα 90 χρόνια από την ίδρυση ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της χώρας, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στις σελίδες του ελληνικού αθλητισμού με πολλές κατακτήσεις και έπαθλα. Η ιστορική επέτειος συμπίπτει φέτος με το Έτος Ελλάδας – Ρωσίας και στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Την ίδια μέρα, στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 38, θα λειτουργεί ειδική αναμνηστική σφραγίδα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στους φίλους του ΠΑΟΚ και του γραμματοσήμου να δημιουργήσουν τα δικά τους συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα.

Παράλληλα, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν αναμνηστικά συλλεκτικά προϊόντα τα οποία συνδυάζουν την ιστορική επέτειο, τους εορτασμούς για το έτος ελληνορωσικής φιλίας και τον αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί.

* Ειδική αναμνηστική σφραγίδα

* Ειδικό Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου. Πρόκειται για το Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου «Πολιτισμός» από την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «2016-Έτος Ελλάδας στη Ρωσία», σε καλαίσθητο folder, που περιλαμβάνει 5 γραμματόσημα με τα σήματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ. Θα διατίθεται προς δέκα ευρώ (10,00 €) έκαστο.

* Μεμονωμένα Προσωπικά Γραμματόσημα. Τα γραμματόσημα των Φύλλων Προσωπικού Γραμματοσήμου θα διατίθενται και μεμονωμένα για την ταχυδρόμηση απερικάλυπτων καρτών (0,80€).

* Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι με γραμματόσημο και σφραγίδα. Πρόκειται για εικονογραφημένους φακέλους με επικολλημένο το προσωπικό γραμματόσημο και σφραγισμένους με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα. Θα διατίθενται προς 4,00 € έκαστος.

Προμηθευτείτε τα φιλοτελικά προϊόντα, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στα παρακάτω σημεία:
  • Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Ηρακλείου 38,
  • Ταχυδρομικό Κατάστημα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, Περίπτερο 12, από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016
  •  Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 και Απελλού, Αθήνα
  • Σε επιλεγμένα Ταχυδρομικά Καταστήματα
  • και στο e-shop των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο www.elta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια