Στον Κουλούρη τα βραβεία της 4ης αγωνιστικής


Σπουδαίο διπλό για τον Δικέφαλο στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική της Super League, σε ένα γήπεδο στο οποίο ο Δικέφαλος είχε αρνητική παράδοση. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος με δύο δικά του γκολ χάρισε στον ΠΑΟΚ ένα πολύτιμο τρίποντο.

Οι επιδόσεις του νεαρού άσου έστρεψαν πάνω του τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και του χάρισαν δύο σπουδαίες διακρίσεις στους διαγωνισμούς που διοργανώνουν η Nova, o ΠΣΑΠ και η SuperLeague.

O Ευθύμης Κουλούρης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής συγκεντρώνοντας το 30,07% των συνολικών ψήφων τόσο του κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Τάσο Μπακασέτατης ΑΕΚ και στην τρίτη τον Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού.

Στον έτερο διαγωνισμό για το Best Goal της αγωνιστικής τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον νεαρό άσο. Το δεύτερο τέρμα του στην Τρίπολη έλαβε το 35,09% του συνόλου των ψήφων και κατέκτησε με άνεση την κορυφή. Στην δεύτερη θέση και πάλι ο Τάσος Μπακασέτας για το απευθείας φάουλ που σημείωσε κόντρα στην Βέροια και στην τρίτη ο Ρόμπιν Λουντ τουΠαναθηναϊκού με το όμορφο πλασέ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ kostas