Xριστόπουλος: «Ο Αθανασιάδης δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν»

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε, ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος μίλησε για το διπλό του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα, τις προοπτικές που έχει φέτος η ομάδα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Στέφανο Αθανασιάδη.

Για το διπλό του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα: «Η διαφορά δυναμικής είναι πολύ μεγάλη και αυτό φάνηκε χθες. Είναι λίγο νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα από τον Αύγουστο. Σίγουρο είναι ότι από πέρυσι έχει καλύτερο ρόστερ, με βάθος, με εμπειρίες και είναι ενδεικτικό ότι παίκτες σαν τον Φακούντο Περέιρα στον πάγκο είναι πολύ σπουδαίο για ένα ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ χωρίς να αποδώσει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, είναι πιο συμπαγής και ο Ίβιτς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε σχέση με πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες και έχει τις προϋποθέσεις να διεκδικήσει το πρωτάθλημα φέτος. Έχει πάρα πολλές λύσεις φέτος και αυτό φαίνεται».

Για τον Μπίσεσβαρ: «Τον γνώριζα πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που έχει ταχύτητα και μπορεί να λειτουργήσει τόσο στον άξονα, όσο και στις πτέρυγες».

Για τον Αθανασιάδη: «Ο Αθανασιάδης έχει αποδείξει ότι είναι ένας δεινός σκόρερ και δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Δεν το γνωρίζω προσωπικά. Τον θυμάμαι από τα παιχνίδια με την Κ20. Ο Ρούνεϊ είχε να σκοράρει ένα χρόνο. Ο Κλάους είναι ποιοτικός και κάνει δουλειά τόσο μέσα στην περιοχή, όσο και έξω. Ξέρει να δημιουργεί διαδρόμους, κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Αν έρθει και άλλος επιθετικός στον ΠΑΟΚ θα είναι υπερβολικά πλήρες το ρόστερ του ΠΑΟΚ».

Για τον Μάτος: «Τον θυμάμαι από την Ουκρανία. Εξαιρετικός παίκτης. Είναι και στα δυο κομμάτια καλός, ιδιαίτερα στο επιθετικό. Έχει εμπειρίες, αποτελεσματικότητα και σε βάθος χρόνου δείχνει μια ποιότητα και μια αγωνιστικότητα».   

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown