To πρόγραμμα για το ΠΑΟΚ–Ντιναμό Τιφλίδας

Αύριο στις 16:00 ο Βλάνταν Ιβιτς και ένας παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τους Γεωργιανούς.

Μετράμε αντίστροφα για τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Τφιλίδας.

Αύριο στις 16:00 ο Βλάνταν Ιβιτς και ένας παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ η προπόνηση θα γίνει στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, που θα είναι ανοιχτή για 15΄ στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:

«Οι δραστηριότητες της επαναληπτικής αναμέτρησης με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα Play Offs του Europa League ξεκινούν την Τετάρτη (24.08) που αποτελεί την καθιερωμένη Media Day.
 
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς καθώς κι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι ανοικτή για 15′ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η Ντιναμό Τιφλίδας θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 20:00 (15′ ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου) και νωρίτερα, στις 19:30 θα μιλήσει ο Γιουράι Γιάραμπεκ. Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί το επίσημο δείπνο ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο συλλόγων.

Τη μέρα του αγώνα οι θύρες του γηπέδου της Τούμπας για τον κόσμο του ΠΑΟΚ θ’ ανοίξουν στις 19.00».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown