Γκαντεμιά και Τέιλορ απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ από το C.L

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, έχασε περισσότερες ευκαιρίες, ακύρωσε τον αντίπαλό του όμως αποκλείστηκε. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.

Ο ΠΑΟΚ επίσης αποκλείστηκε γιατί αυτό ήθελε η ΟΥΕΦΑ. Ο Άντονι Τέιλορ έδωσε ένα εμετικό σφύριγμα στο 44΄, ένα απλό κράτημα του Λέοβατς, μία βουτιά του Φίρχεφερ, ένα πέναλτι που άλλαξε την ιστορία.

Ο Τέιλορ ήταν σαφές πως ήθελε να βοηθήσει τον Άγιαξ. Έναν Άγιαξ που σε ολόκληρο το παιχνίδι, έκανε τρεις φάσεις, οι δύο δώρο από τον Άγγλο.

Η φάση του Κασιέρα που παίρνει τη μπάλα με το χέρι πεντακάθαρα, η φάση του πέναλτι που ουδέποτε ήταν και μοναδική κανονική αυτή του δεύτερου γκολ του Κλάασεν. Μία γιόμα που την βρήκε στη κίνηση.

Να έχεις ακυρώσει τον Άγιαξ για δύο παιχνίδια, να έχεις παραπάνω από διπλάσιες φάσεις από αυτόν και να έχεις αποκλειστεί. Είναι ένας αποκλεισμός γκαντεμιά. Δεν είναι περήφανος όπως κάποιοι προηγούμενοι.

Επίσης είναι ηλίθιο να ψάξουμε πρόσωπα. Ποιος έφταιξε. Να πεις για τον Κλάους τι; Πως έχασε δύο ευκαιρίες; Έβαλε ένα γκολ στις τρεις ευκαιρίες που είχε, έκανε δύο κλεψίματα ψηλά δίνοντας φάσεις στον Σάκχοφ, έτρεξε και πρέσαρε σαν το σκυλί. Δεν είναι η ώρα να αναθεματίσουμε κανέναν. Η Τούμπα άλλωστε έδωσε το μήνυμα χειροκροτώντας όρθια την ομάδα μετά το τέλος του αγώνα.

Η Τούμπα μίλησε γιατί κατάλαβε τι έγινε. Δεν σε ήθελε η μπάλα, δεν σε ήθελε και η ΟΥΕΦΑ.

Θα μπορούσαμε να παίξουμε λίγο πιο ψηλά, να πιέσουμε τον Άγιαξ που ήταν επιρρεπής στο λάθος. Να βάλομε περισσότερη εμπειρία στη μεσαία γραμμή. Αλλά είναι μία κουβέντα που μπορεί να γίνει απλά για να γίνει. Θα είναι μία προσέγγιση με γνώμονα το αποτέλεσμα και όχι αυτό που συνέβη πραγματικά μέσα στο γήπεδο.

Εμένα το παράπονό μου είναι αυτό που έγραφα πριν το παιχνίδι. Πως έπρεπε να το κάνουμε λίγο ροντέο. Ειδικά όταν ο Τέιλορ άφησε το χέρι του Κασιέρα να γίνει γκολ. Εκεί έπρεπε να τον πάρει η ομάδα καροτσάκι. Να αντιδράσει... μεσογειακά, να βάλει και την κερκίδα πιο χοντρά στο κόλπο.

Ο Τέιλορ φαινόταν. Πρώτο φάουλ στο 17΄, στον ΠΑΟΚ δεν έδινε μόνο αν έφτυνε κάποιος αίμα και στο πρώτο που έδωσε έπρεπε να αφήσει πλεονέκτημα.

Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω πράγματα... Πάμε παρακάτω. 

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown