Πάτησε το γκάζι ο Ροντρίγκεζ και ο ΠΑΟΚ... εξαφανίστηκε

Με τον Αφρικανό να είναι εντυπωσιακός πετυχαίνοντας ένα γκολ και κερδίζοντας πέναλτι, ο ΠΑΟΚ επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 της Ντιναμό Τιφλίδας

Με τον Ροντρίγκεζ να τα κάνει όλα για τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλήμα να νικήσει την Ντιναμό Τιφλίδας με 2-0 και να εξασφαλίσει χωρίς άγχος και ιδρώτα την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δεν έκανε μεγάλο παιχνίδι. Ήταν αποτελεσματική, όμως, στο πρώτο ημίχρονο όταν και «καθάρισε» το παιχνίδι.

Ήταν ένας αγώνας που φάνηκε από το πρώτο λεπτό πως ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί. Ο Ροντρίγκεζ μπήκε με το πόδι στο γκάζι και πέτυχε αμέσως ένα πανέμορφο γκολ. 1-0, γιορτή στην κερκίδα με τους παίκτες του Δικεφάλου να κάνουν απλώς τα βασικά για να επιβληθούν της Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Ροντρίγκεζ ήταν και πάλι αυτός που έκανε τη διαφορά όταν στο 45’ κέρδισε πέναλτι, ο Τζάλμα Κάμπος αστόχησε αλλά στο κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του Ίβιτς ο Τζαβέλλας με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Όλα είχαν κριθεί από νωρίς και το δεύτερο ημίχρονο έδωσε στον Ίβιτς την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα. Ακόμα και υπό συνθήκες… πειραματισμών, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown