Τζαβέλλας: «Δεν είμαστε φαβορί, δεν επηρεάζεται από έδρες ο Άγιαξ»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ και αποποιήθηκε τον ρόλο του φαβορί για την ομάδα του

Για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έκανε λόγο ο Τζαβέλλας στις δηλώσεις του τονίζοντας ότι θα είναι λάθος να θεωρήσουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί:

"Εμείς νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με το δικό μας κομμάτι. Είναι άλλο παιχνίδι, θα κριθεί στις λεπτομέρειες και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Ο Αγιαξ θα είναι καλύτερος σε σχέση με το πρώτο ματς αλλά εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το ξεχάσουμε. Δεν είμαστε το φαβορί, ο Αγιαξ είναι το φαβορί και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας σε όλα αυτά και να αφοσιωθούμε στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ αρνείται τον ρόλο του φαβορί γιατί δεν είναι φαβορί. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα μεγάλη και αν υιοθετήσουμε το ρόλο του φαβορί τα πράγματα δεν θα είναι ωραία για εμάς."

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει και αύριο πολύ δουλειά πάλι στην άμυνα: "Για να δουλέψει η αμυντική λειτουργία σωστά, δουλεύουν έντεκα παίκτες. Ολοι δούλεψαν καλά στην Ολλανδία. Αρκετές φορές αμυνθήκαμε καλά και πιστεύω ότι το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και στην Τούμπα. Αλλά θα έχουμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε."

Για το αν θεωρεί ότι η Τούμπα θα επηρεάσει τον Αγιαξ: "Δεν νομίζω ότι ο Αγιαξ είναι μια ομάδα που επηρεάζεται από έδρες. Σίγουρα η Τούμπα θα μας βοηθήσει. Θα είναι ένα παιχνίδι λεπτομερειών και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί συνεχώς".

Για το ότι ο κόσμος έκανε το sold out: "Η ομάδα μας θα πρέπει να πάρει αυτή τη δίψα του κόσμου ως μια εκδήλωση συμπαράστασης. Εμείς θέλουμε να το χαρούμε. Ζούμε και εμείς για αυτό το ματς, είναι ένα κορυφαίο ματς, όλοι πρέπει να έχουμε θετική ενέργεια και αν την έχουμε θα περάσουμε".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown