Γιατί ο ΑΠΟΕΛ έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Τζιόλη

Διαβάστε πώς ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό του τον έμπειρο μέσο μετά από τέσσερα χρόνια.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς για τη νέα χρονιά και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του ζήτησαν να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Βέβαια, να μη ξεχνάμει ότι ο πολύπειρος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον Δικέφαλο. 


Λούμπος Μίχελ και Πολ Κουτσολιάκος είχαν συνάντηση σήμερα με θέμα τον τρόπο με τον οποίο Αλέξανδρος Τζιόλης θα αποχωρήσει από την ομάδα. Από τη συζήτηση των δυο ανδρών προέκυψε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει η ομάδα που να καλύπτει τα οικονομικά και αγωνιστικά "θέλω" του διεθνή άσου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να καλύψει, αν χρειαστεί, ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του για τη φετινή σεζόν για την οποία ισχύει η συνεργασία μαζί του και φυσικά, όπως και ο ατζέντης του, να συνδράμει στην αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα τελευταία 24άωρα ήρθαν και οι πρώτες «σειρήνες» για τον Κατερινιώτη άσο. Δυο ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση. Ελπίδες όμως έχει μόνο η ομάδα της Λευκωσίας, διότι ο Τζιόλης πριν τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε εκεί, οπότε το περιβάλλον για τον ίδιο είναι γνώριμο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται και μια ανάσα από την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αύριο υποδέχεται την Κοπεγχάχη, από την οποία είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς και καλείται να κάνει την υπέρβαση, ώστε να βρεθεί για ακόμα μία φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τι θα συμβεί με το μέλλον του Αλέξανδρου Τζιόλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown