Λάτιν άλμα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Με σκόρερς τους Μάτος, Κρέσπο, Περέιρα ο ΠΑΟΚ έφτασε με περίπατο στο 0-3 επί της Ντιναμό Τιφλίδας και είναι πλέον με... 1.5 πόδι στους ομίλους

Με τον Μάτος να κάνει εκπληκτική εμφάνιση και να πετυχαίνει το πρώτο γκολ, ο ΠΑΟΚ έκανε άλμα πρόκρισης στην Τιφλίδα επικρατώντας της Ντιναμό με 0-3. Πλέον η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μοιάζει σίγουρη.

Όχι, ο ΠΑΟΚ δεν έκανε εμφάνιση επιπέδου Άγιαξ. Απλά έδειξε πως είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα του αντιπάλου της και σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στους Ολλανδούς ήταν αυτή την φορά και πιο αποτελεσματικός. Σκόραρε δύο φορές από εκτελέσεις κόρνερ, ο Περέιρα έκανε το 0-3 με κεφαλιά ψαράκι και... όλα τελείωσαν.

Ο ΠΑΟΚ έκανε κακό πρώτο ημίχρονο και όμως κατάφερε να προηγείται με 0-1. Ο Δικέφαλος δεν ανταπεξήλθε με επιτυχία στο πρέσινγκ των παικτών της Ντιναμό και μη έχοντας καθόλου καλή κυκλοφορία μπάλας, επέτρεψε στους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να γίνονται απειλητικοί με τις εκτελέσεις των στημένων. Τόσο των κόρνερ και των φάουλ όσο και των πλαγίων του Λομαπνίτζε.

Και όμως ο ΠΑΟΚ σκόραρε με πολύ όμορφη κεφαλιά του Κάμπος στο κόρνερ του Ροντρίγκες και είχε πετύχει τον πρώτο του στόχο. Το εκτός έδρας γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καλύτερος. Βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας  και δημιούργησε τις προϋποθέσεις να σκοράρει. Στο 50’ ο Ροντρίγκεζ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει σε τετ α τετ και το δεύτερο γκολ ήρθε πάλι μετά από κόρνερ. Σκόρερ ο Κρέσπο με κοντινό σουτ στο 71’.

Η Ντιναμό δεν είχε την ποιότητα και τις ψυχικές δυνάμεις να κάνει κάτι περισσότερο. Αντιθέτως ο Ίβιτςς «φόρτωσε» με… επιθετική κλάση την ενδεκάδα του και δικαιώθηκε. Μπίσεσβαρ και Περέιρα μπήκαν μέσα και στο 81’ μετά από εντυπωσιακή τους συνεργασία έφτασαν στο 0-3 με κεφαλιά ψαράκι του Αργεντίνου.

Ο ΠΑΟΚ είχε «κλειδώσει» τη νίκη και κάτι περισσότερο από τη μισή πρόκριση στους ομίλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown