Οι αλλαγές του Βλάνταν Ίβιτς τον άλλαξαν...

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον στους ομίλους του Europa League αφού ακόμη και ο Ιβιτς -άσχετα αν δημόσια δε θα το πει ποτέ- γνωρίζει ότι η ομάδα του από χθες το βράδυ στην Τιφλίδα σφράγισε την πρόκριση.

Απλά στόχος του ΠΑΟΚ στο ματς της προσεχούς Πέμπτης είναι να προσφέρει θέαμα στους οπαδούς του, να πάρει μια ακόμη νίκη και να βελτιώσει αδυναμίες που και χθες είδαμε κυρίως στο πρώτο μέρος. Είναι ξεκάθαρο ότι χθες οι τρεις αλλαγές του Βλάνταν Ιβιτς άλλαξαν άρδην την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στα χαφ που ήταν στατικά, δεν μοίραζαν τη μπάλα και επέτρεπαν στην Ντιναμό να επισκέπτεται έστω και χωρίς άμεσο κίνδυνο την εστία του ΠΑΟΚ.

Το γκολ του Μάτος μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες, έδωσε στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα αλλά η εικόνα του μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν ικανοποίησε κανέναν. Η είσοδος του Κάνιας με την έναρξη του δευτέρου μέρους "συμμάζεψε" το κέντρο, απελευθέρωσε τον Τσίμιροτ που έβγαλε ωραία ασίστ στον Ροντρίγκες, ο οποίος ,όμως, δεν σκόραρε.

Η είσοδος του Μπίσεσβαρ έκανε πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ και το 2-0 ήρθε και πάλι από στημένη φάση. Ο Φακούντο Περέιρα στο τέταρτο που αγωνίστηκε απέδειξε γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ΜΕΙΝΕΙ και γιατί ΚΑΛΩΣ ο Ιβιτς τον ζήτησε πίσω. Ο ΠΑΟΚ με τις τρεις αυτές αλλαγές του Ιβιτς, κυριάρχησε, άρεσε και πήρε την πρόκριση από τον πρώτο  αγώνα. Φανταζόμαστε πλέον ότι με Κάνιας και Μπίσεσβαρ έτοιμους για περισσότερο από ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να αποδώσει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown