Ερχεται ο Σαββίδης και παίρνει οριστικές αποφάσεις

O μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανάψει το πράσινο φώς για την έλευση του επιθετικού που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Δικεφάλου

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας και να δει την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες ημέρες στο αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανάψει το πράσινο φώς για την έλευση του επιθετικού που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Δικεφάλου. Επιλογές υπάρχουν και έχουν προσδιοριστεί, βάσει των στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει τόσο ο Λούμπος Μίχελ όσο και ο Βλάνταν Ιβιτς. Το βασικό, είναι ποιο αποτέλεσμα θα προκύψει μέσα από την όλη διεργασία. Η έλευση του Σαββίδη θα οριστικοποιήσει τις αποφάσεις και σε άλλα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Γκαστόν, Κανού και Μρσιτς

Θυμίζουμε πάντως για το μεταγραφικό, για το οποίο υπάρχει θερμό ενδιαφέρον από τους φιλάθλους της ομάδας, πως οΟυρουγουανός Γκαστόν Ροντρίγκεςαποτελεί μία εξαιρετική επιλογή την οποία συζητούν το τελευταίο διάστημα στην Τούμπα. Έχει προταθεί και ο Ουαλός διεθνής φόρ Ρόμπσον-Κανού που είναι ελεύθερος αυτή την χρονική περίοδο ενώ από το Ισραήλ είχαν αναφέρει πως ο Κροάτης επιθετικός Μρσιτς της Μπνέι Γιεχούντα  βρέθηκε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ αλλά οι διοικούντες της Ισραηλινής ομάδας δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown