Απέδρασε με διπλό από το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ με γκολάρα του Κλάους!

Ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε τον Ατρόμητο και έδειξε ότι μπορεί να ξεκινήσει νικηφόρα τη σεζόν την άλλη Κυριακή με αντίπαλο τον Λεβαδειακό

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, εξαιρουμένου του πρώτου εικοσαλέπτου που ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή, και απέδρασε από το Περιστέρι με μια εκπληκτική γκολάρα του Στέφανου Αθανασιάδη που κρέμασε τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου με το σουτ να γίνεται από τα 40 μέτρα. Καλή απόδοση είχαν οι νέοι Μπρκιτς και Κάνιας, με τον Σέρβο γκολκίπερ να δείχνει τα αντακλαστικά του κυρίως στο πρώτο μέρος. Ο Ισπανός στο πρώτο μέρος προσπαθούσε να προσαρμοστεί στο γήπεδο, ενώ στο δεύτερο έδειξε καλύτερα στοιχεία.

Ο αγώνας:

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο εικοσάλεπτο ανήκε στους γηπεδούχους ενώ μετά ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και έχασε την ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Κουλούρη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 36ο λεπτό.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο ήρθε στο 5ο λεπτό με τον Λε Ταλέκ να σουτάρει και η μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ούμπιδες κάνει το σουτ αλλά ο Σέρβος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Ο Ατρόμητος συνέχισε να δείχνει τα κενά του ΠΑΟΚ στην άμυνα, όταν ο Λημνιός έκανε το σουτ από σέντρα του Ούμπιδες με τον Μπρκιτς να κάνει μια φανταστική απόκρουση και να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

Η πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 21ολεπτό όταν ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Γκορμπούνοφ έδιωξε την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Κουλούρη κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Στο 24ολεπτό οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν μια ωραία συνεργασία και η μπάλα κατέληξε στον Τζάλμα ο οποίος δεν έκανε καλό σουτ και ο Γκορμπούνοφ μάζεψε την μπάλα.

Στο 29ο λεπτό ο Λημνιός έκανε τη παράλληλη μπαλιά και ο Λε Ταλέκ δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ είχε την φάση του ημιχρόνου. Ο Τζάλμα έδωσε την πάσα στον Κουλούρη ο οποίος γύρισε το σώμα και έκανε το σουτ το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου. Στο 39ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έκανε αναγκαστική αλλαγή με τον Τσίμιροτ να δίνει τη θέση του στον νεαρό Κύπριο Ματθαίου λόγω τραυματισμού.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με ένα εξαιρετικό σουτ του Αθανασιάδη από τα 40 μέτρα ενώ στο υπόλοιπο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν έκανε ούτε μια κλασσική ευκαιρία.

Κακό το πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς καλές φάσεις όπως στο πρώτο μέρος. Η ζέστη και οι αλλαγές επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 70ολεπτό και ήταν για τον ΠΑΟΚ. Ο Τζάλμα έβγαλε πανέμορφη μπαλιά αλλά το σουτ του Κοροβέση δεν ήταν καλό και πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και δεύτερη ευκαιρία με τον Κλάους να μην πιάνει καλά την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιαννούλη και η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο Χοσέ Κάνιας ήταν καλύτερος και έκοψε αρκετές μπαλιές των παικτών του Ατρομήτου. Στο 89ολεπτό άλλαξε το αποτέλεσμα και ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό με μια εκπληκτική γκολάρα του Κλάους. Λίγο μπροστά από το κέντρο είδε τον Γκορμπούνοφ εκτός εστίας και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο (Κατράνης), Μπαγκά (Κεϊτά), Βασιλείου (Νάτσος), Ούμπιδες (Ν.Λαζαρίδης), Λημνιός (Μπρίτο), Λε Ταλέκ (Γκουγκούδης), Φυτανίδης (Μπαστακός), Κυβρακίδης (Κοντοές),  Λαζαρίδης (Ζησόπουλος), Γροντής (Δ.Παπαδόπουλος)

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Κρέσπο (Πούγγουρας), Τζαβέλλας, Κάνιας, Τσίμιροτ (Ματθαίου), Πέλκας (Δημητριάδης), Τζάλμα, Μυστακίδης (Κοροβέσης), Κουλούρης (Αθανασιάδης)

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown