«Ασπίδα» Ίβιτς σε Κλάους!

Στη μεικτή ζώνη της Τούμπας ο Σέρβος ρωτήθηκε για τον Στέφανο Αθανασιάδη και ξέσπασε για όσους του κάνουν σκληρή κριτική

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια, μίλησε στη μεικτή ζώνη της Τούμπας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον Στέφανο Αθανασιάδη και ξέσπασε σε όσους κάνουν σκληρή κριτική στον αρχηγό του ΠΑΟΚ: «Αυτό που γίνεται δεν είναι δίκαιο. Είναι ένας επιθετικός, μπήκε σε πολλές φάσεις κι έβαλε ένα γκολ. Χάνουν γκολ ακόμη και οι καλύτεροι παίκτες. Το πιο εύκολο είναι όταν ο παίκτης χάνει ευκαιρίες, να τον κράζουν όλοι. Δεν είναι σωστό. Και ισχύει για όλους τους παίκτες, δεν έχει σχέση ότι είναι ο Κλάους. Εμένα με προβληματίζει όταν ο παίκτης δεν μπαίνει στις φάσεις και δεν δημιουργεί ευκαιρίες».

Για αυτά που είδε σήμερα: 

«Ήθελα να δώσω συμμετοχή σε όλους, για να βγάλουν ένα ολόκληρο παιχνίδι. Δεν είχαμε περιθώρια πριν τα παιχνίδια με τον Άγιαξ. Για μένα είναι καλό γιατί μπορώ να τους δω όλους και μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Κερδίσαμε 3-0, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, παίξαμε με μια ομάδα Σούπερ Λίγκα, κάποιοι παίκτες έπαιξαν ένα90λεπτο. Αύριο έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και βλέπουμε τα επίσημα που έρχονται».

Για τον Βαρέλα:

«Ο Βαρέλα προέρχεται από τραυματισμό. Δεν ήταν να παίξει όλο το παιχνίδι αλλά ήταν καλά και τον άφησα. Είναι ένας παίκτης που είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει».

Για την εικόνα του Περέιρα και αν αλλάζει κάτι στην αναζήτηση επιθετικού:

«Εμείς είπαμε από την αρχή ότι ψάχνουμε. Δεν είπαμε ποτέ ότι δε θα πάρουμε τον επιθετικό. Είπα από την αρχή ότι έχουμε τρεις επιθετικούς. Τον Κλάους, τον Κουλούρη και τον Περέιρα. Έχουμε ακόμα περιθώρια για τη μεταγραφική περίοδο».

Για το τι γίνεται με τον Κάτσε:

«Είναι ένας παίκτης που από τη στιγμή που τελειώσαμε πέρσι, ήταν σχεδιασμένο να πάει στο Euro και στη συνέχεια να βρει ομάδα. Αυτή την ενημέρωση είχα. Μετά το Euro είχε περισσότερες μέρες άδειας και αυτό ήταν φυσιολογικό. Περιμένει και αυτός τώρα. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο»

Για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ:

«Η ομάδα ήταν σοκαρισμένη μετά από ένα παιχνίδι. Είχαμε κάνει δύο καλά ενενηντάλεπτα, δεν καταφέραμε να περάσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε… Είχαμε μια καλή ευκαιρία, αλλά προχωράμε, έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Το επόμενο είναι πιο δύσκολο παιχνίδι από τον Άγιαξ. Με τον Άγιαξ ξέραμε τι να περιμένουμε, τώρα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown