Για σκορ πρόκρισης στους ομίλους σήμερα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει σήμερα το βράδυ στην Τιφλίδα το πρώτο και μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League.

Με δεδομένο τον σεβασμό προς τον αντίπαλο και με επίγνωση των δυσκολιών του αγώνα ο Δικέφαλος του Βορρά σήμερα το βράδυ στην Τιφλίδα θέλει να κάνει το πρώτο και μεγάλο βήμα για την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League.

To μεγάλο στοίχημα των παικτών αλλά και του Βλάνταν Ιβιτς (19:00 ΟΤΕ SPORT, Metropolis 95.5) είναι να αποδείξουν ότι άφησαν στο παρελθόν τον πικρό αποκλεισμό από τον Αγιαξ και ότι θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα για μια ακόμη χρονιά στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τον επαναληπτικό αγώνα στην έδρα του αλλά σήμερα θα προσεγγίσει την αναμέτρηση ως έναν «τελικό» αφού μόνο έτσι  θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Άλλωστε και ο Βλάνταν Ιβιτς αλλά και ο Τζαλμά Κάμπος στις δηλώσεις τους επισήμαναν ότι η ομάδα παίζει μόνο για τη νίκη και ότι θέλει να βγάλει την ποιότητα της απέναντι στους Γεωργιανούς τους οποίους και σέβονται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χθες επί γεωργιανού εδάφους με μια προπόνηση που έγινε κάτω από εξαιρετικό κλίμα.  Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό αντιλήφθηκαν οι παίκτες που μετά το αρχικό χαλάρωμα ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή τους.

Κάνιας ή Χαρίσης

Ο Ιβιτς προανήγγειλε από χθες κάποια αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη που αγωνίστηκε εκτός έδρας απέναντι στον Αγιαξ. Όλα δείχνουν ότι προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να δώσει φανέλα βασικού στον Κάνιας ή να κρατήσει τον Χαρίση στο αρχικό σχήμα. Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς και Μάτος στα άκρα της άμυνας με τους Κρέσπο και Τζαβέλλα στο κέντρο της. Ο Σάκχοφ και ο Τσίμιροτ είναι τα δυο… σίγουρα χαφ και μένει να φανεί αν ο Ισπανός θα κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι ή ο Χαρίσης θα συνεχίσει το σερί του. Κάμπος και Ροντρίγκες θα είναι δίπλα στον Αθανασιάδη. Σε ότι αφορά τον Μπίσεσβαρ κρίνεται ανέτοιμος για ενενηντάλεπτο και  για αυτό το λόγο θα παραμείνει στον πάγκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown