Κρέσπο: «Να αγωνιστούμε για τη νίκη»

Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε στη ρεβάνς με την Ντιναμό Τιφλίδας, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παλέψει για τη νίκη παρά το προβάδισμα πρόκρισης

Ο Χοσέ Κρέσπο εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου και ξεκαθάρισε ότι σε καμιά περίπτωση ο αυριανός αγώνας δεν είναι τυπικής διαδικασίας επειδή η ομάδα του κέρδισε με 3-0 στην Τιφλίδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός:

Για το πώς προσεγγίζει αυτός και οι συμπαίκτες του την αυριανή αναμέτρηση:«Σίγουρα το 3-0 είναι καλό αποτέλεσμα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σκεφτόμαστε ότι έχουμε πάρει ήδη την πρόκριση. Είναι λάθος αυτή η νοοτροπία και θα έχουμε πρόβλημα αν δεν αγωνιστούμε για τη νίκη. Αλλωστε στην έδρα μας παίζουμε και θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους αγώνες στο σπίτι μας».

Για το γκολ που σημείωσε στην Τιφλίδα και αν είναι κάτι που δουλεύουν στις προπονήσεις: «Σίγουρα χαίρομαι για το γκολ αν και αυτή δεν είναι η δουλειά μου. Σαφώς μου αρέσει να βοηθώ και με αυτό τον τρόπο την ομάδα. Αλλά δουλεύουμε τις στημένες φάσεις και νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να έρθουν και άλλα τέτοια γκολ από τους αμυντικούς».

Για το ότι ακόμη το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει και αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην πρόοδο της ομάδας: «Αυτό που σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει είναι να σφραγίσουμε την πρόκριση μας στους ομίλους. Από την άλλη πλευρά εμείς ετοιμαζόμαστε να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτέμβρη, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, θα περιμένουμε και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα:«Νιώθω καλά, με βοήθησε η ομάδα να προσαρμοστώ εύκολα, με βοηθά αυτό για να αποδώσω τα μέγιστα ενώ ζω σε μια πολύ ωραία πόλη».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown