Το εναλλακτικό σενάριο για την υπόθεση του Κάτσε

Ο Λούμπος Μίχελ έχει συεχείς επαφές με τον ατζέντη του παίκτη, Νίκο Καγιούλη και χθες προέκυψε μια λύση η οποία αρχίζει να κερδίζει «πόντους».

Είναι γνωστό ότι ΠΑΟΚ και Κάτσε προσπαθούν να προωθήσουν την πώληση του νεαρού μέσου στο εξωτερικό. Οι επαφές του Λούμπος Μίχελ με τον ατζέντη του παίκτη, Νίκο Καγιούλη είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και χθες προέκυψε και εναλλακτικό σενάριο το οποίο αρχίζει να απασχολεί σοβαρά.

Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί ομάδα που να δίνει ένα ποσό που να ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη, θα εξεταστεί σοβαρά η λύση του δανεισμού του σε κάποια ομάδα. Σε μία τέτοια περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι να επεκταθεί το συμβόλαιο του διεθνή Αλβανού. Το ισχύον λήγει σε έναν χρόνο και ο ΠΑΟΚ θα χάσει το προνόμιο να κινεί τα νήματα στην περίπτωσή του μετά από ένα εξάμηνο. Γι’ αυτό και θα επιδιώξει να συμφωνήσει μαζί του για νέο συμβόλαιο που θα τον «δένει» με τον Δικέφαλο και θα επιτρέψει να πάει να παίξει σε άλλη ομάδα, ενδεχομένως με οψιόν αγοράς στα λεφτά που πιστεύει ο ΠΑΟΚ ότι αξίζει ο Έργκους Κάτσε.

Ήδη από χθες ο Λούμπος Μίχελ έχει αρχίσει να κάνει διάφορες επαφές για να βρει ενδιαφερόμενους συλλόγους να πάρουν τον Κάτσε ως δανεικό. Οριστικές εξελίξεις θα προκύψουν μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς Κάτσε και ΠΑΟΚ «καίγονται» για οριστική λύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown