Απειλή από Μπεϊτάρ σε ενδεχόμενο ναυάγιο με Σάμπο

Ο Σλοβάκος μέσος βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στον ισραηλινό σύλλογο με την περίπτωσή του να κρύβει κινδύνους για τον ΠΑΟΚ

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον δανεισμό του Ερικ Σάμπο.

Ο 25χρονος μέσος όχι μόνο βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Μπεϊτάρ αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης έχει υπογράψει και προσύμφωνο με τον σύλλογο. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα one.co.il, σε περίπτωση «ναυαγίου», η Μπειτάρ απειλεί με διεκδίκηση αποζημίωσης ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η σημερινή μέρα είναι καθοριστική και αναμένονται εξελίξεις σε δύο «μέτωπα».

Πρώτον, στο να συμφωνήσουν ο ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ στην οψιόν αγοράς του παίκτη μετά τον έναν χρόνο δανεισμού. Δεύτερον, να αποδεχθεί ο παίκτης την πρόταση που του έχει γίνει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 25χρονος μέσος θα πάρει 180.000 ευρώ για ένα χρόνο από τον ισραηλινό σύλλογο (χωρίς να διευκρινίζεται αν το υπόλοιπο του συμβολαίου του που στον ΠΑΟΚ φθάνει περίπου στις 400.000 ευρώ ετησίως θα καλυφθεί από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ) και θα υπάρχει μία οψιόν επέκτασης για άλλα τρία χρόνια.

Ωστόσο εδώ ο Σάμπο «κλωτσάει» αφού θέλει είναι η επέκταση να συμφωνηθεί στον ένα χρόνο, αφού θεωρεί με μακροχρόνια δέσμευση με ομάδα που παίζει στο ισραηλινό πρωτάθλημα θα χάσει τη δυνατότητα μεταγραφής του σε καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και θα χάσει σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση μιας θέσης στην εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πάντως, αν η υπόθεση "κολλήσει" .

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown