ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ τέτοιες «αυτοκτονίες»

Άδικη ήττα και πικρός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ που τα έδωσε όλα κόντρα στον Άγιαξ αλλά δεν τα κατάφερε. Κρίμα, κρίμα, κρίμα

Είναι θέμα της μοίρας; Είναι θέμα ανικανότητας με τις τόσες χαμένες ευκαιρίες; Ότι και αν είναι ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να αποκλειστεί από τον χειρότερο Άγιαξ που θα έβρισκε στο δρόμο του. 1-2 που πόνεσε τον κόσμο του, τους παίκτες που τα έδωσαν όλα, τον Ίβιτς και τον Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση και θα τα είχε καταφέρει πανάξια. Γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα, γιατί είχε τις ευκαιρίες να τα καταφέρει. Δεν είχε, όμως, τον γνωστό Κλάους. Ο Έλληνας επιθετικός τα έχανε, ο Κλάασεν τα έβαλε και έτσι έγινε η διαφορά.

Μάθημα πως μπορεί να… αυτοκτονήσει αγωνιστικά μια ομάδα αδικώντας την εξαιρετική του εμφάνιση έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ. Προηγήθηκε στο 4’ με κοντινή προβολή του Αθανασιάδη μετά από κόρνερ του Ροντρίγκεζ και μετά έχασε τα άχαστα.

Στο 23’ και στο Αθανασιάαδη αστόχησε από θέση – μισό γκολ και τον μιμήθηκε λίγο μετά ο Σάκχοφ. Και επειδή η… αυτοκτονία δεν είχε τελεστεί, βρήκε τρόπο να το κάνει προσφέροντας στον Άγιαξ ένα πέναλτι από το πουθενά. Χαζό φάουλ του Χαρίση εκτός περιοχής, χαζό τράβηγμα του Λέοβατς στον αντίπαλό του και μια τραβηγμένη υπόδειξη του Τέιλορ.

Ο Κλάασεν έκανε το 1-1 και έφερε το παιχνίδι στα ίσια «αδειάζοντας» ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ. Όλα είχαν αλλάξει και ήταν πραγματικά κρίμα, κρίμα, κρίμα…

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Δοκάρι είχε και κάποιες ακόμα καλές ευκαιρίες, βρήκε ΚΑΙ ΠΑΛΙ, όμως τον τρόπο του να χάσει. 86’ και στο πρώτο σουτ του Άγιαξ γίνεται με τον Κλάασεν το 1-2.

Ήταν κρίμα, ήταν εγκληματικό, ήταν μια γροθιά που ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αντέξει…

Ο αποκλεισμός ήρθε, άδικος αλλά ήρθε. Όπως πάντα για τον ΠΑΟΚ…

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown