Με τον κόσμο του στο Περιστέρι


Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται το βράδυ της Τετάρτης στο Περιστέρι (21:15) από τον Ατρόμητο σε μια φιλική αναμέτρηση την οποία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και οι φίλοι του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook οι φίλοι του Δικεφάλου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 του γηπέδου του Περιστερίου και η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας τους μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια είτε ηλεκτρονικά μέσω του online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ ή από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 2 του σταδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όσοι φίλαθλοι του Δικεφάλου επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό της ομάδας μας κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Τετάρτη (10.08 21:15) μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους είτε ηλεκτρονικά μέσω του http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/, είτε από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Ατρομήτου (στην Θύρα 2 του Σταδίου). Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1 του γηπέδου και η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 Ευρώ.

paok24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos