Δεν φοβίζει τον ΠΑΟΚ η Ντιναμό Τιφλίδας

Είχα την ευκαιρία  να παρακολουθήσω το πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα της Ντιναμό Τιφλίδας με την Γκούρια. Η αλήθεια είναι ότι καλώς κάνει ο Ιβιτς και τονίζει ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί έτσι πρέπει να πει και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουν οι παίκτες του.

Παρακολουθώντας τον ΠΑΟΚ από τα φιλικά και πολύ περισσότερο στα δυο ματς με τον Αγιαξ (με εξαίρεση το δεύτερο μέρος του αγώνα της Τούμπας) θα ήταν αφελές να υποστηρίξω ότι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να αποκλειστεί από αυτή την ομάδα, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η πρόκριση κρίνεται σε δυο αναμετρήσεις. Η Ντιναμό δέχεται πολύ εύκολα αντεπιθέσεις, κάνει πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και από τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή πίεση ψηλά, είναι σίγουρο ότι θα έχει πολλές ευκαιρίες για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των επιθετικών του.

Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, δε δίνει ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα (το πλήρωσε και στα δυο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και ο ΠΑΟΚ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Το σίγουρο είναι ότι την Πέμπτη έχει μια ευκαιρία και να «καθαρίσει» την πρόκριση και ψυχολογία να πάρει και να μην αγχωθεί ενόψει του αγώνα της Τούμπας ότι δηλαδή είχε συμβεί πέρσι για παράδειγμα με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ όπου είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς αλλά μια εβδομάδα αργότερα έκανε πάρτι.   Άλλωστε δεν είναι ματς που ο ΠΑΟΚ θα δώσει χώρο στον αντίπαλο αφού αυτός πρέπει να κυριαρχήσει και όχι να παίξει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι όπως έκανε στο Άμστερνταμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown