Ίβιτς: «Ήξερε από την αρχή ότι θα φύγει ο Τζιόλης»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Ντιναμό Τιφλίδας και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Τζιόλη

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε ο αυριανός αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό σε ότι αφορά τη συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ιβιτς. Μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει ο Τζιόλης, την αιτιολόγησε, αποκάλυψε ότι ο παίκτης είχε ενημερωθεί εδώ και εβδομάδες ότι δεν υπολογίζεται ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μιας ακόμη μεταγραφής.

Για την αποχώρηση του Τζιόλη είπε:«Θέλω να σας πω ότι ο Τζιόλης είχε ενημερωθεί μαζί με τον εκπρόσωπο του εδώ και καιρό ότι δεν τον υπολογίζαμε. Δεν την πήραμε χθες αυτή την απόφαση. Από την αρχή της προετοιμασίας είχε ενημερωθεί. Εμείς σεβόμαστε όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά η απόφαση μας μας (το ίδιο αφορά και τον Κάτσε) ήταν να φέρουμε δυο άλλους παίκτες στην ίδια θέση (Κάνιας και Σάκχοφ) ώστε η ομάδα  να παίζει πιο γρήγορα και πιο πιεστικά. Δεν ενημερώσαμε τελευταία στιγμή τους δυο παίκτες και αυτό δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου γιατί και εγώ ποδοσφαιριστής ήμουν και ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο να ψάχνεις ομάδας στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Για την απόφαση σε ότι αφορά τον Κάτσε:«Πρόσφερε στην ομάδα, του εύχομαι καλή επιτυχία. Ο προγραμματισμός από την αρχή και πριν αρχίσει το Euro ήταν να φύγει και για αυτό σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή πήραμε τους δυο παίκτες στη θέση του Κάτσε και του Τζιόλη».

Για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι, έχουμε κάνει καλή δουλειά στο πρώτο  ματς και όπως είπε και ο Κρέσπο ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτε. Για εμάς είναι ένα ευρωπαϊκό, επίσημο ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε νίκη με καλή απόδοση και αυτό θα είναι καλό για όλους μας. Για την ενδεκάδα, θα τη δείτε αύριο, σκέφτομαι και προετοιμάζω την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι, σίγουρα στο μέλλον όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες μας αφού υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Αλλά τώρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπούμε στους ομίλους».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Ποτέ δεν ανακοινώνω την ενδεκάδα. Ισως υπάρξουν κάποιες λίγες αλλαγές. Συμφωνώ ότι πολλές φορές δεν αλλάζεις ενδεκάδα αν αυτή κερδίζει αλλά υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Το σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία τους αφού τα παιχνίδια είναι πολλά και θα χρειαστούν. Στην παρούσα φάση αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε και να περάσουμε στους ομίλους. Αύριο θα δείτε με ποια ενδεκάδα θα παίξουμε».

Για την απόκτηση επιθετικού: «Τελειώνει η μεταγραφική περίοδος σε λίγες, μέρες και συνεχώς σκεφτόμαστε και συζητάμε για την απόκτηση επιθετικού είτε αυτός είναι σέντερ φορ είτε παίζει και στα πλάγια. Εμείς έχουμε αποφασίσει να πάρουμε κάποιον που θα μας βοηθήσει. Δεν είμαι της λογικής να κάνουμε μεταγραφή απλά για να κάνουμε. Δεν είμαι άνθρωπος που απλά θέλει να φέρει παίκτη για να λέει ότι έφερε. Θέλω παίκτη που εκτός από τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά θα έχει και προσωπικότητα. Εμείς θέλουμε επιθετικό που θα βοηθήσει. Φυσικά πολλές φορές μπορείς να τον επιλέξεις αλλά να μην σου βγει στην πορεία. Αλλά  αν θα φέρουμε κάποιον ή όχι θα φανεί μέχρι το τέλος».

Για το ότι το πρωτάθλημα δεν αρχίζει:«Είμαστε αναγκασμένοι να αναζητήσουμε φιλικά παιχνίδια γιατί έτσι η ομάδα θα κρατήσει τον ρυθμό της και θα είναι έτοιμη για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Φυσικά δεν είναι ωραίο όλο αυτό αλλά μακάρι να αξίζει για να βοηθήσει να αλλάξει το ποδόσφαιρο μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown