Επιβράβευση με το «καλημέρα» για Τζάλμα Κάμπος

Ο Ανγκολέζος επιθετικός ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ, γεγονός το οποίο επιβραβεύτηκε από τον κόσμο.

Ο Τζάλμα Κάμπος εκτός από το κομβικής σημασίας γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άγιαξ ήταν, γενικότερα, εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στην «Amsterdam Arena», γεγονός το οποίο αναγνωρίστηκε από τον κόσμο του Δικεφάλου. Ο Ανγκολέζος επιθετικός αναδείχθηκε σε MVP του ΠΑΟΚ στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς σύμφωνα με τις ψήφους των φιλάθλων της ομάδας.

Αναλυτικό το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Τζάλμα Κάμπος αναδείχθηκε από τους φίλους του paokfc.gr ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Άγιαξ στο Amsterdam Arena για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν συνεπής σε ένα ακόμα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι και έφυγε από το Amsterdam Arena με μία ισοπαλία, η οποία του δίνει το δικαίωμα να ορίζει την τύχη του ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Βλάνταν Ίβιτς μετά από ένα μήνα σκληρής δουλειάς στην προετοιμασία, παρέταξε την ομάδα του στην Ολλανδία, με ξεκάθαρο πλάνο και στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Ο Σέρβος τεχνικός είδε το πλάνο του να αποδίδει, με τους παίκτες του να παίζουν συγκεντρωμένα και με πάθος για 90 λεπτά.

Εκ των κορυφαίων ο Τζάλμα Κάμπος . Στο επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Αγκολέζος εξτρέμ τα έκανε…όλα. Έτρεξε πολύ, πίεσε τους παίκτες του Άγιαξ σε όλο το γήπεδο, ενώ με την μπάλα στα πόδια ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα μετά από ασίστ του Κλάους.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Κάμπος συγκέντρωσε το 51,96% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στην δεύτερη θέση ο Γιώργος Τζαβέλλας και ελάχιστα πίσω του οΧάρης Χαρίσης . Ο Τζαβέλλας ήταν εξαιρετικός στο αμυντικό κομμάτι, θωρακίζοντας την αμυντική γραμμή, ενώ ήταν άψογος στο ψηλό παιχνίδι κι ο νεαρός μέσος έτρεξε πολλά χιλιόμετρα μέχρι να αντικατασταθεί, συμβάλλοντας τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown