Επανέρχεται η Στεάουα για τον Χατζηισαΐα

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, που δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ιβιτς, θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στη ρουμανική ομάδα.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν υπολογίζονται για φέτος από τον Βλάνταν Ιβιτς και δεν έχουν ακόμη βρει ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Και από τη στιγμή που απέρριψε την πρόταση της Κάντιθ, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνει ανενεργός μέχρι τον Γενάρη, φαίνεται ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι εκπρόσωποί του έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το θέμα της Στεάουα, Μέχρι πριν λίγες μέρες η ρουμανική ομάδα έδειχνε ζεστό ενδιαφέρον για τον «Χάτζη» και είναι πιθανό η πλευρά του νεαρού Έλληνα αμυντικού να ρίξει γέφυρες για να προσεγγίσει και πάλι τους ανθρώπους του ρουμανικού συλλόγου.

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας fanatik.ro, αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών έχουν ξεκινήσσει και ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι εμφανίζεται διατεθειμένος να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του 23χρονου, γύρω στις 150.000 ευρώ.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις στο θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown