Κοντά σε συμφωνία με φορ ο Λούμπος Μίχελ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με επιθετικό και η οριστική συμφωνία δεν απέχει πολύ χρονικά.

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποκάλυψε στις δηλώσεις του ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση φορ και προφανώς δεν μιλούσε τυχαία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με φορ και η οριστική συμφωνία δεν απέχει πολύ χρονικά.

Με βάση τις πληροφορίες που είχαμε συλλέξει αργά το βράδυ, ο Σλοβάκος πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις φορ, μεταξύ των οποίων υπήρχε και το όνομα του Ρόμπερτ Βίτεκ για τον οποία υπάρχει πάντα ο προβληματισμός της ηλικίας (έχει ξεπεράσει τα 34).  Για τις άλλες δύο, από τις οποίες προέρχεται και το φαβορί για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, πολλές περισσότερες λεπτομέρειες δεν είχαν γίνει γνωστές. 

Μετά τα μεσάνυχτα προέκυψε φημολογία ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται έντονα για παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα της Κεντρικής Ευρώπης, είναι πού καλός σκόρερ και έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Αυτή όμως δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί.

Ο Λούμπος Μϊχελ ήταν χθες στο γήπεδο της Τούμπας παρέα με τον ατζέντης Αταλάι Μουτλού και τον Έλληνα συνεργάτη του, οι οποί έκλεισαν το κέντρο στο οποίο έκανε φέτος την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ.

Σήμερα θα συνεχίσει τις επαφές και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown