«Υπήρχε τόσο πολύ πάθος στον ΠΑΟΚ, το απόλαυσα»

Ο Λίαμ Λόρενς μίλησε για τη διετή παρουσία του στην Ελλάδα και τις εμπειρίες που έζησε στον ΠΑΟΚ στο βρετανικό «Sky Sports».

Τις εμπειρίες του από τη διετή παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ περιέγραψε στο βρετανικό «Sky Sports» ο Λίαμ Λόρενς.

Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός που συνεχίζει φέτος την καριέρα του στην Μπρίστολ Ρόβερς (Α' Αγγλίας) αναφέρθηκε στο πάθος που υπάρχει για το ποδόσσφαιρο στη χώρα μας και πως όποιος θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα πρέπει να διαθέτει τεράστια ψυχικά αποθέματα.

«Ήξερα ότι θα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά υπήρχε τόσο πολύ πάθος, ήταν κάτι πολύ έντονο», δήλωσε αρχικά ο Λόρενς, με τους Άγγλους να κάνουν αναφορά στο… ραντεβού που είχαν οπαδοί αντίπαλης ομάδας με το λεωφορείο της αποστολής του ΠΑΟΚ για να περιγράψουν ένα μέρος από τις διαφορετικές εμπειρίες του Ιρλανδού στην Ελλάδα.

«Θα πρέπει να είσαι ψυχικά και ψυχολογικά πολύ δυνατός για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που συμβαίνουν εκεί, αλλά εγώ το απόλαυσα. Αν δεν καταφέρνεις να πάρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα υπάρχει μεγάλη πίεση από τους οπαδούς που αλλάζουν τη στάση τους», πρόσθεσε ο Λόρενς.

Τέλος ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο μπήκε στη ζωή του ο Δικέφαλος.

«Θα έπρεπε να εγκαταλείψω την Πόρτσμουθ γιατί υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα στην ομάδα. Ο ατζέντης μου μου τηλεφώνησε και με ενημέρωσε για την πρόταση από την Ελλάδα. Ήταν ένα από τα κορυφαία κλαμπ, οπότε μίλησα μαζί τους, πήρα μία αίσθηση του τόπου και αυτό ήταν. Ο τρόπος ζωής εκεί ήταν πολύ καλός», κατέληξε ο Λόρενς.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown