Η… μισή χαρά του Λίνο

Ο Μασιέλ Λίνο πανηγύρισε για την πρόκριση της Πόρτο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 0-3 των «δράκων» επί της Ρόμα.

Ο Βραζιλιάνος, πρώην μπακ του ΠΑΟΚ, ανάρτησε στο Instagram το σήμα της Πόρτο, συνοδεύοντάς το από την φράση «συγχαρητήρια». Το σχόλιο, πάντως, δεν έμεινε αναπάντητο από πικραμένο –από τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ- φίλο του Δικεφάλου…

Ο συγκεκριμένος οπαδός του ΠΑΟΚ έγραψε κάτω από την δημοσίευση του Λίνο «θα χαιρόσουν παραπάνω, όμως, αν περνούσε και ο ΠΑΟΚ», φανερώνοντας, πρώτον, ότι (όπως και πολλοί άλλοι φίλοι του Δικεφάλου) δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον άδικο αποκλεισμό από τον Αγιαξ και, δεύτερον, ότι δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θεωρούν τον Βραζιλιάνο αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι από τους παίκτες που πρόλαβαν και έπαιξαν στην γειτονιά τους με φθαρμένες από την πολύ χρήση μπάλες. Ετσι εξηγείται και η χθεσινή δημοσίευση του Κλάους στο διαδίκτυο. Ο Ελληνας επιθετικός ανάρτησε μία φωτογραφία με παλιές μπάλες, η οποία συνοδεύεται από την φράση «αν έχεις παίξει με αυτές τις μπάλες έχει ζήσει ωραία παιδικά χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown