«Νεανική η Ντιναμό, προβάδισμα ο ΠΑΟΚ»

Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Γκιόργκι Ναβαλόφσκι που έχει περάσει από την ομάδα της Τιφλίδας αναλύει το προφίλ της αντιπάλου του Δικεφάλου.

Το φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια την περασμένη Τρίτη αποτέλεσε μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες για τη Ντιναμό Τιφλίδας. Κι αυτό γιατί στο ρόστερ του συλλόγου της Ημαθίας υπάρχει ένας Γεωργιανός ποδοσφαιριστής που άρχισε την καριέρα του στην ομάδα της Τιφλίδας. Ο λόγος για τον 30χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, Γκιόργκι Ναβαλόφσκι που άρχισε την καριέρα του στη Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Ναβαλόφκσι δέχθηκε να μιλήσει στη «Μ» για την πρώην ομάδα του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι «διαθέτει ένα πολύ νεανικό σύνολο. Είναι μία ομάδα που δίνει βάρος στο να βγάζει στα ταλέντα. Παράλληλα έχει ορισμένους διεθνείς, όπως ο αρχηγός ο Αμισουλασβίλι, ο φορ Ντβαλισβίλι και άλλοι».

Πρόσθεσε ακόμη: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι μία ομάδα που μόνο αμύνεται ή επιτίθεται. Έχει ένα πλάνο στο παιχνίδι της και προσπαθεί να το εφαρμόσει».

Τον ρωτήσαμε ακόμη αν ο ΠΑΟΚ θα περάσει εύκολα την Ντιναμό ή θα του δημιουργήσει εμπόδια. «Δεν μπορώ εγώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει εύκολα, δεν μου πάει (σ.σ. γέλια). Πέρασα από τη Ντιναμό και έχω ένα δέσιμο με την ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι το φαβορί στις δύο αναμετρήσεις, καθώς διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, όπως διαπιστώσαμε και εμείς στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι».

«Ζεστή έδρα, αλλά όχι Τούμπα»

Ζητήσαμε ακόμη από τον Γκιόρκι Ναβαλόφσκι να μας μιλήσει για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Ντιναμό στο στάδιο «Μπορίς Παϊχάντζε». «Ο κόσμος πηγαίνει μαζικά στα παιχνίδια της Ντιναμό. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί είναι ζεστή. Προσπαθούν να στηρίξουν την ομάδα τους. Δεν μπορώ όμως να πω ότι φτάνει τα επίπεδα της έδρας του ΠΑΟΚ, για την οποία έχω ακούσει πάρα πολλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown