Ίβιτς: «Αυτά πρέπει να προσέξουμε στη ρεβάνς»

Την προσοχή των παικτών του ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (03/08) με τον Άγιαξ εφιστά ο Σέρβος τεχνικός. Τι ζητά από τους παίκτες του.

Ο Βλάνταν Ιβιτς προσπαθεί να περάσει όλες τις τελευταίες μέρες στους παίκτες του την νοοτροπία που θα πρέπει να τους διακατέχει την προσεχή Τετάρτη στην μεγάλη ρεβάνς με τον Αγιαξ.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει χαλαρότητα, γι' αυτό και χθες επέστησε με ομιλία του την προσοχή των ποδοσφαιριστών του.

Τους ζήτησε να είναι την Τετάρτη το ίδιο σοβαροί με το πρώτο ματς και τους επεσήμανε ότι το μεθαυριανό ματς θα είναι πιο δύσκολο απ' αυτό της περασμένης Τρίτης. «Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί με το πρώτο ματς, η ρεβάνς θα είναι πιο δύσκολη» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ιβιτς, ο οποίος ζήτησε εγρήγορση απ' όλους.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο τεχνικός του Δικεφάλου δίνει μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του, κάτι που φανερώνει και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το παιχνίδι της Τετάρτης. Όπως φαίνεται ο Ιβιτς θα εφαρμόσει μία τακτική που θα έχει ως στόχο ο ΠΑΟΚ να πάρει σταδιακά τον έλεγχο του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown