«Αγκάθι» για τον Ντιέγκο Σόουζα που βλέπει ο ΠΑΟΚ

Ο Βλάνταν Ιβιτς και ο Λούμπος Μίχελ εξετάζουν την περίπτωση του υψηλόσωμου φορ της Μαρίτιμο, όμως προέκυψε ένα θέμα που «τρενάρει» την τελική απόφαση.

Η περίπτωση του Ντιέγκο Σόουζα, όπως αποκάλυψε  είναι από αυτές που έχουν προταθεί και σκανάρουν ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο 27χρονος, ύψος 1.90μ. Βραζιλιάνος φορ, με πορτογαλικό διαβατήριο που έχει φτάσει μέχρι την πόρτα της εθνικής Πορτογαλίας έχει πολύ καλά στοιχεία και είναι και βατή περίπτωση, αφού τα χρήματα για την αγορά του δεν είναι παραπάνω από 800.000 ευρώ και η Μαρίτιμο δεν είναι αρνητική αφού μπαίνει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας της.

Υπάρχει όμως και ένα αγκάθι. Πριν από λίγες μέρες είχε επιτεθεί σε βοηθό διαιτητή σε φιλικό της Μαρίτιμο με την Τοντέλα. Έφυγε από τον πάγκο, του έριξε λίγο νερό από ένα μπουκάλι που κρατούσε και σήκωσε και χέρι πάνω του με αποτέλεσμα να τον καλέσει η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για απολογία. Ο Σόουζα έδειξε μεταμέλεια, ωστόσο, οριστική απόφαση δεν βγήκε. Η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η τιμωρία του μπορεί να είναι από ένα μήνα μέχρι ένα χρόνο και μέχρι να παρθεί οριστική απόφαση δεν μπορεί να αγωνίζεται στα παιχνίδια της Μαρίτιμο. Έτσι, δεν έπαιξε χθες στην εκτός έδρας ήττα της Μαρίτιμο από τη Σπόρτινγκ με 2-0.

Προφανώς, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο (κάτι που θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα) ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση ούτε να ασχοληθεί σε βάθος με την περίπτωσή του.  

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown