Στην τελική ευθεία για τον φορ

Μίχελ και Ίβιτς έχουν κάνει τις εισηγήσεις τους στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και περιμένουν την τελική έγκριση για το θέμα του επιθετικού

Ο Ιβάν Σαββίδης όπως είναι αυτονόητο και παραδέχονται ξεκάθαρα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ εδώ και αρκετές ημέρες θα δώσει την τελική έγκριση για τον επιθετικό που θα έρθει στην Τούμπα για να ενισχυθεί η ομάδα.

Ο μεγαλομέτοχος κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την σύζυγό του στο Αιγαίο, θα είναι σίγουρα παρών στον αγώνα ρεβάνς με την Ντιναμό Τιφλίδας το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης στην Τούμπα και λογικά εκεί θα δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις. Είναι λογικό στον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρονται να κλείσουν την πιο δύσκολη από τις περιπτώσεις παικτών που τους απασχόλησαν στην τρέχουσα περίοδο.

Ο Μίχελ έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις και το τελευταίο διάστημα, έχει κάνει τις εισηγήσεις του στον μεγαλομέτοχο και περιμένει την τελική απάντηση. Ενήμερος για όλα τα δεδομένα είναι ασφαλώς και ο Βλάνταν Ιβιτς, ο λόγος του οποίου παίζει βαρύνουσα σημασία καθώς ο Σέρβος θα διαχειριστεί τον παίκτη που θα έρθει. Σε κάθε περίπτωση το θέμα του στράικερ είναι στην τελική ευθεία και κανείς δεν το κρύβει.

Εντωμεταξύ και χθες οι πληροφορίες που συλλέξαμε από την Ουρουγουάη, ανέφεραν πως η διοίκηση της Μοντιβιδέο θα αποφασίσει άμεσα για την παραχώρηση του Γκαστόν Ροντρίγκες, του πρώτου σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος. Επιμένουν στην Ουρουγουάη και τονίζουν πως για τον Ροντρίγκες παραμένει έντονο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ κάτι που είχε υποστηρίξει και ο μάνατζέρ του. Ασφαλώς και δεν είναι η μοναδική περίπτωση επιθετικού, πρόκειται όμως για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει πάταγο με την έλευσή του αλλά και την παρουσία του στην ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown